• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    KLX
    KLX --- ---
    KLX: ale já jsem zaujatej, nemam jí rád..tak žádný polehčující okolnosti nevidim no :)
    KLX
    KLX --- ---
    tak to je klasika za doping, ne (4 roky)..to může říct každej, že o tom nevěděl..ale v jejím případě (tým jako kráva předpokládám) je to spíš s podivem, že jim to uniklo..jestli teda...navíc teď, co se děje ve světě s dopingem (hlavně rusáci) se spíš divim, že neostala 4 roky..
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Mne to prijde docela dost a puvodni 4 roky taky
    KLX
    KLX --- ---
    to jsem čekal víc..ale tak, když vlastně nic neudělala, tak je to docela dost :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Sarapka dostala 2 roky off:

Today with their decision of a two year suspension, the ITF tribunal unanimously concluded that what I did was not intentional. The tribunal found that I did not seek treatment from my doctor for the purpose of obtaining a performance enhancing substance. The ITF spent tremendous amounts of time and resources trying to prove I intentionally violated the anti-doping rules and the tribunal concluded I did not. You need to know that the ITF asked the tribunal to suspend me for four years – the required suspension for an intentional violation -- and the tribunal rejected the ITF’s position.
    While the tribunal concluded correctly that I did not intentionally violate the anti-doping rules, I cannot accept an unfairly harsh two-year suspension. The tribunal, whose members were selected by the ITF, agreed that I did not do anything intentionally wrong, yet they seek to keep me from playing tennis for two years. I will immediately appeal the suspension portion of this ruling to CAS, the Court of Arbitration for Sport.
    I have missed playing tennis and I have missed my amazing fans, who are the best and most loyal fans in the world. I have read your letters. I have read your social media posts and your love and support has gotten me through these tough days. I intend to stand for what I believe is right and that’s why I will fight to be back on the tennis court as soon as possible.
    Love Maria
    P.S. My lawyer prepared a short summary of how the ITF process works so I thought I would pass it along to my fans so you too can be aware of what the ITF rules call for
    KLX
    KLX --- ---
    HONZIK_HAPPY: :)) jj..to jsou ty tři sety..kdyby bylo na dva, tak jim sebere strašně moc bodů, mazák :) a nebo taky stejně ne ee :))
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    Jj já si to spletla byl to Andy :) stejný problémy jak Djok neumej na jeho variabilitu hrát, ale pak ho utahaj :/
    KLX
    KLX --- ---
    JOPS: počkej..to letos, to bylo s Andym ne? Nebo i s Djokerem vedl 2:0 na sety a pak odešel? Fakt král, jestli takhle trápí top hráče elitní 10ky..ale on je král i tak, kdyby netrápil :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KLX: jj, tady na French Open se potkali v prvnim kole. Radek vedl 6:3, 6:3 a pak zbyvajici sety projel. Docela dobrej tenis. Asi nejkoukatelnejsi co jsem videl na Franch Open (ale zase musim rict, ze jsem moc zapasu nevidel no....)
    KLX
    KLX --- ---
    HONZIK_HAPPY: jako Štěpec Djokera? Jo, tomu věřim..proto mě Radek tak baví, páč i když na to už nemá fyzicky, vždycky bojuje na max a potrápí kohokoliv svou pestrou hrou..letos jsem právě Tomovi dost věřil..s Ferrerem předtím hrál výborně, ale pak zas někdo top a hned endešlus..a jako že v podstatě bez šance..
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    KLX: tady na RG ale už i předtím když se potkali potrapil :)
    KLX
    KLX --- ---
    kde to s ním hrál Štěpec nedávmo (s Djokerem), na grandslamu tušim, 1. nebo 2. kolo, jak ho tam potrápil snad nejvíc ze všech na tom turnaji (stejně ale 3:0 na sety myslim) ? Přesně jak říkáš, změna rytmu..to Tomáš vůbec neumí a prostě furt jen bombí a bombí..koukal jsem na ten match na dovče a jako nakonec jsem se děsně ožral, páč mě nasral, jak je to furt to samé...říkal jsem si, tak a teď to zlomí..a ono stejná píseň..fakt půl království na to, že ho Tomáš nikdy neudělá!
    JOPS
    JOPS --- ---
    ja si proste nemuzu pomoct, ale pinkat si s Djokovicem od zadni lajny je picovina nejvetsiho kalibru... Tahle varianta je pro soupere Novaka nehratelna. Murray si tuhle variantu muze dovolit na vsechny krome Djokovice a Fedexe :) (jak me sere, ze Fedex nehral....)

Ono se mi to keca, ale na Djokovice plati treba Stepanek, tam je smula v tom, ze uz bohuzel nejlepsi leta ma za sebou a uz fyzicka nestaci.

Treba Berdych tu prvni ctyrku (Djoko, Murray, Nadal, Fedex) nemuze porazet, protoze narozdil od nich dela chyby od zadni lajny a celkove mi prijde jeho tenis malo variabilni. Djokovic tam aspon dokaze sypat kratasy, coz u Berdycha proste neni videt a pritom kratas neni zas tak technicky narocny uder... (teda aspon v amaterskych podminkach, tam jsem sypal jeden za druhym a minimum zkurvenych :) )

BELKIN
    BELKIN --- ---
    HONZIK_HAPPY: Byla to jen otázka času, kdo jinej než on je tak dobrej teď. Nikdo mu nesahá ani po ramena.
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    tak to Djok má pfff
    JOPS
    JOPS --- ---
    jako wow :) ten posledni micek jako wow :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    a je to
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Cyve Tomas je rozhozenej, ted tam rikal neco jako zkurvena voda. Prsi :(
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    si zas rozjíždí to svoje psycho
    JOPS
    JOPS --- ---
    kolaps...