• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: viděl jsem jen třetí set a pouze v mobilu, když jsem zahlédl průběžnej stav, musel jsem si to pustit... a Veselý fakt držel nervy na uzdě, Thiem vůbec nehrál zle, furt dotahoval, tak jsem čekal, kdy Veselý bude mít zatmění, jak jen on to umí, a prostě to ustál, snad ho to nakopne...
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: čuměl jsem jak puk, když jsem včera viděl výsledek..3x 7:6..viděls? To musel být boj!
    a Garbině venku je taky vpoho..btw..Lucka tam prostě zase měla tu Stosurovou, která teda taky venku :-)))
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Já jsem málem upad ze židle, když Štěpec řekl, že za toho Kyrgiose by mohl trénovat za deset let, až skončí :D nemá v tý Karolíně prsty? ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    koukal jsem na konec zapasu Karoliny a jako bida. By si mohla s Kvitovou podat ruce...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Čepelová překvapivě uklidila Garbine z cesty Šafářové, tím by ji mohla prokázat velkou službu, další nasazená by ji čekala až ve čtvrtfinále, teď jen aby se dařilo a rozehrála se.

MEESHA: mě ta reakce uražená přijde, respektive mi nepřijde na místě si okopávat kotníky přes média. Lendl Tomáše odmítl předloni v říjnu, mezitím se toho mohlo dost změnit, mimo jiné on sám podstoupil operaci kyčle a následnou rekonvalescenci... navíc se mi zdá naprosto logický, že když se to sešlo tak, že i Andy hledal trenéra, navázal raději na předchozí úspěšnou spolupráci s ním. Andy je přece jen mnohem perspektivnější adept.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak veselý maximálně překvapil, že by začal krotit konečně svoji hlavu? snad se s Tomášem sejdou ve čtvrtém kole
    KLX
    KLX --- ---
    tak Bára jde dál, ale Kája končí..ach jo!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    KLX: no vsechno mu slo do pryc, predtim perfektni servis najednou koncil v riti nebo v siti
    SPLIFFBOY: urazeny? ani mi neprijde... jak jsem psala driv, cely to bylo divny, Lendl ho zkousel a pak se mu vymluvil a pak vezme Murraye, to mi neprijde zrovna jako rovny jednani a Tomas to proste okomentoval tak, jak to je, samozrejme je otazka, co na to jeste rekl Lendl, ale koho to ve finale zajima :))
    KLX
    KLX --- ---
    MEESHA: to by mě zajímalo, co to znamená lehce zhroutil :-))
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    JOPS: to víme všichni, já to sem dal především kvůli té uražené Tomášově reakci...
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Jinak teda Tomas nedoserviroval hlavne proto, protoze zaclo prset a potreboval to rychle, takze tenhle tlak navic nedal. Dodig pak serviroval jak buh, tak uz se prolomit nedal, az v tajbrejku.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Vsude prsi, Jirka nedohranej, Tomas dohraval za deste. Nedoserviroval, nakonec tiebreak, ale to uz zvladl, hlavne proto, ze Dodig se lehce zhroutil :))
    KLX
    KLX --- ---
    byly to nervy, jo? dle výsledku ze včera to vypadalo, že to vpoho doklepe :-) Nevíte jak dopadl ten Jirka? Měl solidně našlápnuto do 2. kola..
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    No konečně, ale Tome, ty nervy! )
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ja ten Wimbledon miluju, jak jim tam prsi, jak jim to klouze, jak jim to na ty trave skace, jak maj pomaly mice, je to proste bozi :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    JOPS: Jo bohuzel pro nej to vypada, ze hleda kouce, co s nim bude souhlasit, misto aby si sehnal kouce, co ho nauci neco jineho...
    JOPS
    JOPS --- ---
    SPLIFFBOY: pisu to furt, ale proste Murrayho, Novaka ci Nadala on nemuze upinkat od zadni lajny a najme si kouce co souhlasi s tim, aby si s nima od zadni lajny pinkal.... Tohle je proste na palici
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    když už je řeč o jeho povaze, tohle jste četli?

Berdych dál shání kouče a říká: Nevím, co si myslet o Lendlovi - iDNES.cz
    http://sport.idnes.cz/tomas-berdych-na-wimbledonu-dp3-/tenis.aspx?c=A160627_204041_tenis_tp
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    MEESHA: Protože to je Berdas )
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    BELKIN: No ale proc se tam zase porad v prestavkach hada?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam