• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    KLX
    KLX --- ---
    tak já se jim vůbec nedivim, že jo :-)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    sázkové kanceláře teda mají o zítřku docela jasno, kurzy na výhru Berdycha jsou dost vysoký... :)
    KLX
    KLX --- ---
    pevně doufám ve finále Berďas - Fedex a superřežba na 5 setů..ale ten Andy? ach jo..no mohl by mu vrátit poslední porážky..záleží na tom, jak Toma Ester připraví :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    no, Berdych Murray..... mno

kdy jindy by chtel vyhrat GS, nez ted, kdyz mu odklidili Djokovice...

Akorat si pinkat s Andym bude o nervy...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Cilic byl krásně zamračenej furt :D ale ten tenis byl zábavnej! Berdych dneska taková utrápená nuda po předchozích vykonech... povinnej postup má, ale v semifinále s tímhle fakt nepochodí...
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: To byl mach! Škoda toho začátku pátého setu :(
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jako dneska pěkný tenis. Roger luxusně, i když jsem to přál spíš Čiličovi.
    Murray-Tsonga taky pěkný :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Cekal bych, ze Berdych se svyma zkusenostma nebude takhle vyklepanej jak srnecek...
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    Fedex do toho, teď už to kua musí do-o-točit !!!
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Já se tu potim o toho Rogera :D tvl, to musí dát
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Já ty Bryany nemám rád. Ten jejich tenis strojovej....
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    ale nakonec to zvládl Berda jeden :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    jako Berdych s Veselym dobry no :))))

Berdych ted ve ctvrtem setu v tiebreaku prohraval 1:6 a pak prohral 9:11, ale docela hukot no :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jj, Shedova hrála skvěle, až to začala bejt nuda na koukání a přepínal jsem na match Cibulková x Radwanska, to byla aspoň napínavá bitva...
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    tak Lucka nevím, ta Kazaška hraje fakt neuvěřitelně
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Myslim ze Jirka Tomase vyklepne :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    MESKALITO: stát se může cokoliv, koneckonců i ten Andy může být hratelnej, do loňského roku s ním měl Tomáš pozitivní bilanci, ale pak přišly 4 prohry v řadě... mohl by to zas po čase otočit. a Nole je venku, jestli má ten Tomáš někdy urvat GS, měl by se pochlapit teď :) dnes hrál skvěle, komentátor na nova sport se úplně rozplýval :D ale jasný, mnohem pravděpodobnější je, že se blbě vyspí a skončí ;)))

a Lucka, já bych ji moc přál, tak na to radši ani dopředu moc nemyslím. kdyby ji netrápil ten výpadek, má na to dojít do finále. takhle beru každý další kolo jako bonus.
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    imo Lucka dá čtvrtfinále a tam ji setne Halep a Tomáš by mohl do semi kde bude asi Andy
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    husté Jirka!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Jirka zatím celkem suverénně míří do čtvrtýho za Tomášem, to máme jednoho Čecha ve čtvrtfinále jistýho, pokud to dnes dopadne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam