• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    KALTY
    KALTY --- ---
    Já bych to ještě nezatracoval :)
    KLX
    KLX --- ---
    Když jsem viděl tu FRA sestavu, tak bez Toma..přesně..asi nemáme šanci..na druhou stranu, jestli si Jirka přinese formu z Wimbledonu, tak to možná úplně bez šance není..Rosol neuhraje nic..debl tentokrát asi taky ne, i když na to máme drakobijce..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jak vidíte Davis Cup? jede někdo do Třince? :) Francouzi jsou mimořádně silní, podle mě to bez Tomáše projedeme, ale neva. koketoval jsem s myšlenkou vyrazit, pokud nestáhnou Tsongu, toho bych rád viděl... ale stejně je vyprodáno.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    LEHUOK: Naprosto v pořádku. Jak píšeš Andy vyhrál doma a paráda. Já jenom Andyho ani Raoniče nijak neprožívám takže u mě nic.
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    Kazdej ma svoje duvody. Me nikdo zase nedonuti mit rad Rafu, to je holt zivot.
    Andymu jsem pral i proto ze si myslim ze na to jaka uroven hrace on je, by tech GS uz davno bejval mohl mit vic. A navic doma pred domacim publikem...
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    SPLIFFBOY: Já prostě se můžu snažit se obelhávat sebevíc, občas mi to málem i jde - ale pravda je že prostě skota jsem nikdy rád neměl. Těch důvodů je za ty roky spousta.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    já jsem si taky myslel, že žádnýmu nefandím, ale pak jsem se přistihl, že to tomu Andymu přeju... :) i dojatýmu Lendlovi.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Pěkné finále - ani jednomu jsem nefandil takže nemám problém s tím kdo zvítězil .
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    to ty Sirene snad i preju :) krom našich pár holek nic sympatickyho tam není hehe
    KLX
    KLX --- ---
    :-)) tak to byla Kerberová..ještě si alespoň něco pamatuju, hurá :)
    KLX
    KLX --- ---
    posledně dokonce právě s Kerberovou ne?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    BIOBOID: na Australian open ji letos porazila ve finále Kerberova a na french open muguruza... na US open vloni vypadla už v semifinále s Vinci, předčasně pak ukončila sezónu a přijde mi, že od ty chvíle to s její dominanci ani motivaci není tak horký.. samozřejmě když má den a rozjede se, převalcuje kohokoliv..
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    SPLIFFBOY: Aha, ja kdyz koukam, tak vzdycky valcuje....
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    BIOBOID: vždyť letos Serena zatím dvakrát finále grand slamu prohrála...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Ženské finále klasika. Se slzou v oku vzpomínám na Heninovou, která Serenu i její ženštější sestru pravidelně porážela, hlavně Serena to nekousala...... Krásný časy.....
    No jo no. Navíc se v těch finále teď holky točej, krom Marušky, takže do toho všeho ještě nervozita z velkýho zápasu a Serena je tam silou a zkušenostma přejíždí jak lokomotiva.... (Čest vyjímce, zdravím Samanthu Stosur)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Proste debakl... Si Murray ani nepropotil triko
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    no hrůza já nato hodila bobek a jsem na koncertě bo jinak si hledám cvokare já :) on je fakt psycho
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: naprosto marný! Udělals jedině dobře!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    já se přiřítil do toho thermalu, chvíli jsem na to koukal a pak jsem to zabalil, že si nebudu kazit víkend. je to marný...
    KLX
    KLX --- ---
    od toho skoro brejku, co se přetahovali o Murrayho servis ve 2. setu a Tom to nakonec nedal je v podstatě po zápase..nechtěl bych být Tomův cvokař..to prostě nedáš dohromady ani za mák
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam