• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    mě strašně baví na Báru s Luckou koukat. dneska oproti řežbě s Wiliamskama měly drobet výkyvy, ale stejně jsem na to koukal jak přikovanej v baru na mobilu. to jak ten zápas prožívaj, komunikujou spolu a jak pak hrajou! paráda! doufám, že dnes hrálo roli i Lucie oslabení a zejtra nastoupěj a budou ještě silnější, jak v prvním kole. pak jsou pro mě horký adeptky na zlato...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Hezky se na ně kouká...
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Pěkně holky! ))
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIOBOID: Ted to sem jdu taky psat. Hezka baba, jenom skoda, ze to jeji uvazovani je na presdrzku :) ale slusi ji zo no :))))
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Hmm, Bouchard je fakt kost...
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Tak teda ale fakt si před sledováním mačů Kvitky dám vždycky Neurol ))
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Kvíťa to tam zase mydlí ))
    KLX
    KLX --- ---
    včera moc hezkej zápas Kerberová-Bouchardová..místy fakt top tenis, teda alespoň pro mě..až jsem čuměl, co že to dámy (dámy prominou) dokážou hrát za tenis!
    a Lucka skrečovala, nevíte proč? Předpokládam nějaká srágora z vody atd...už minule říkala, že jí nebylo nejlíp..doufam, že nepoloží i debla :(
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    KLX: mě to přišlo, že se tady k tomu taky schyluje nerv :)
    KLX
    KLX --- ---
    HONZIK_HAPPY: výsledek vypadá jednoznačně, ale dovedu si to představit..kolikrát jsem už koukal na zápas Péti, byl nadšen a najednou se to úplně obrátilo :)
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    KLX: no už to zas vypadalo na boj dokonce :) sice hrála dobře, ale mistryně dramatu ;/
    KLX
    KLX --- ---
    hezky pěkně..
    Kvitová je ve třetím kole. Wozniackou přehrála ve dvou setech - iDNES.cz
    http://oh.idnes.cz/...va-safarova-olympijsky-turnaj-fo3-/oh-tenis.aspx?c=A160808_154613_oh-tenis_ber
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ja to vůbec nestiham :( jsem rada ze výsledky aspoň!
    KLX
    KLX --- ---
    .-))) fakt mě sere, že jsem to zaspal!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    KLX: LOL
    Cítila jste, že soupeřkám vadí vaše čilé víření po kurtu?
    BS: Ony hrají singlovým stylem. Jak dávají ty svoje přímky, na voleje se chodí jednodušeji. A když samy přebíhaly, tak jim to Lucka výborně četla. Ony jí to vlastně hlásily dopředu.

Jak Serena křičela: Cross?
    LŠ: Nó, nó. (obě se smějí)
    KLX
    KLX --- ---
    heh..název článku mě docela pobavil :

Strýcová: Serena zuřila a já se bála. Šafářová: Snad zůstaneme na vlně - iDNES.cz
    http://oh.idnes.cz/...rbora-strycova-lucie-safarova-fg7-/oh-tenis.aspx?c=A160808_034439_oh-tenis_ald
    KLX
    KLX --- ---
    KLX: frantík
    KLX
    KLX --- ---
    já usnul u toho Rosola..jak ten grantík schválně ukončil naštvanej 1. set..to jest poslední, co si pamatuju..pak už nic..btw, doufám, že to i ten náš blbeček dotáhl do vítězného konce..
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    SPLIFFBOY: hele, u toho šlo usnout? Jako v půl pátý jsem si to teda asks vyčítal, když jsem vstával do práce :-D
    KLX
    KLX --- ---
    no ty vole..já usnu a holky daj Williamsky a Djoker vypadne v 1. kole? To mě poser, ale víc než super!!!! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam