• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    KLX
    KLX --- ---
    ONDRA_99: super nabitej podvečer..díky za info!
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KLX: Drsne odpoledne/podvecer...

KLX
    KLX --- ---
    Jestli se nepletu, tak dnes někdy po 17té hodině to má vypuknout..jestli jsem teda koukal dobře!
    KLX
    KLX --- ---
    naprosto skvělé!!! Prosím, ať je ČR finále v deblu..prosim prosim, budu hodnej..fakt!!!
    A semi Péti..to by mohla být slušná řežba..ta Puigová teď 2 zápasy za sebou 6:1 6:1 a nazdar..jedna z nich tušim Muguruza..já teda neviděl ani jeden její zápas, ale...
    KUDLA
    KUDLA --- ---
    Tenistky neuvěřitelně...minimálně 1 placka ..škoda vyrozy lucky v singlu
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    BELKIN: Muselo byt zuzo pro toho co dela kurzy. Chvili 8.0 na vyhru H+H, a zanedlouho na to 17.0 na prohru... :D
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Tak jistota medaile v damskem deblu, parada. Uz jen dva krucky k ciste ceskemu finale (klep klep).
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Super! Ale bylo to dramo koukat hodinu jak poskakují čísla na livesportu ))
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    Nejakej stream na H+H? Diky...
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    HANNA: Ted to sem jdu psat, to co tam hraje proti Kvíťě fakt někdy porazilo Serenu?? D
    HANNA
    HANNA --- ---
    daly to a kvítko taky jede, snad dnes nebude potřeba neurol, soupeřka je úplně mimo :)
    HANNA
    HANNA --- ---
    holky hrají čtvrtfinále patrně na kurtu bez kamer, a to právě otáčejí skoro ztracený zápas... brazilcům palec dolů
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    MEESHA: Je to husa! ))
    JOPS
    JOPS --- ---
    MEESHA: no to ze je pizda se nevylucuje s tim, ze se na ni dobre kouka :)
    KLX
    KLX --- ---
    tak ona to asi pizda bude, ale hezky se na ní kouká..no chlapi :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Genie je moje oblibenkyne davno, tady jste ji porad hejtovali, jaka je to pizda :))) a slyseli jste, jak ma hlubokej hlas? Tsss
    KLX
    KLX --- ---
    JOPS: :))) Přesně tohle si říkam vždycky, když vidim Kerberovou hrát :-)
    taky pěkný 1. kolo..ale v tom mixu to bude neskutečně nabitý..pavouka jsem neviděl, ale počítam, že mix bude nejlepší
    JOPS
    JOPS --- ---
    KLX: Kerberova je taky kocka, na to, ze je nemka, tak vypada dost dobre.

a dneska od 23:00 hraje Muguruza s Nadalem proti Stepcovi a Hradecke :)

Na Muguruzu se taky docela dobre kouka :)
    KLX
    KLX --- ---
    děláte si srandu? Serena je taky venku? Zpráva dne!!!! :-))
    Včera jsem měl tendenci furt sledovat Lucku, jestli jí nebude najednou blbě a neskrečujou to..naštěstí výhra a další kolo..zatim paráda, i když Péťa ten konec zase? Málem mi praskla pumpa! Proč nám to pořád dělá? :)
    A Bouchardové to nejvíc seklo proti Kerberové..škoda, že nešla dál, fakt se na ní hezky kouká
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ONDRA_99: jj, to jsem psal zde SPLIFFBOY: ;)
    a konec Sereny je obrovská šance Petry dotáhnout to na medaili. Projít přes Svitolinu znamená hrát přinejmenším o bronz. hezky se nám ten ženskej olympijskej tenis vyvinul, škoda jen té Lucčiny nevolnosti v singlu, mohlo bejt ještě líp.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    hustej rozklad williamsove, 5 dvojchyb za sebou, za posledni tri gemy snad dva fifteeny..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam