• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    KLX
    KLX --- ---
    Teda ta Kája to vzala celkem hopem to semi a finále..takhle rozsekat světovou dvojku a trojku hned za sebou..slušná práce!!!
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: no jo, teď mi došlo..Bára dala v prvním kole Bouchardové kanára, jestli se nepletu..to bych chtěl vidět, jak k tomu došlo..nějak si nedovedu představit, že proti tomu našemu prckovi nedá ani jeden bod..ale jinak souhlas, Bára má nechutnou formu..teď by měla ještě získat klid po té nedaili, takže dle mě ještě půjde nahoru!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jinak ještě koukám na live wta ranking a Bára je na svém novém rekord, bude 19., to to jen vhodně dokresluje.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Bára má letos fakt super formu. sice s Kerber prohrála, ale tak dobře se na to koukalo, i britská komentátorka ji furt chválila. hraje skvělej tenis, i s ohledem na její věk i vejšku... mít ještě maličko víc pod kontrolou tu hlavu, v který ji sem tam prostě mrdá, byla by ještě o takovej kus dál, že ani nechci domejšlet.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    NIMBUS: V chromu nefunguje častěji než ve ffoxu. A to jsem přešel na chrom.
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    NIMBUS: Ne covece, tu jsem zkusil jako prvni.. skrz Hola jsem se dostal pres tu puvodni zpravu ktera ani video nezobrazi, video ktere to nasledne ukaze hlasi ze obsah je v zemi odkud se pripojuju nedostupny. Asi maji ten mechanismus vychytany :)
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: Já si moc nevšiml toho rušení včera..jen když byla pauza mezi výměnama, tak tam Argentinci vždycky spustili chorál jako na fotbale a to se mi fakt líbilo, taková správná bouře..jinak pánové měli celkem klid..ale já to neviděl celý, tak se to možná časem zvrtlo, to nevím..u Péti spíš neustále nějakej šum z tribuny a tak..zkrátka rozhodně to nebyl klid, jaký je u tenisu jinak běžný..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: mě to finále teda přišlo nejvyhrocenější v tomhle. DelPo měl suverénní převahu podporovatelů v hledišti a ti se rozhodně tenisově nechovali. nevybavuju si žádnej zápas Petry, kde by to bylo podobné, ani s Puig ne (match o bronz jsem neviděl).
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: tak to je jiná, to mě přímo SERE děsně..nutno ale podotknout, že včerejší finále chlapů byl snad nejtišší zápas, co se tohoto týče..Když hrála např. Péťa, ten klid nebyl vůbec..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    mě to chvílema sralo. ten zpěv teda pak už míň, aspoň to mělo atmosféru. ale hulákání do podání, oslavy zkaženého prvního servisu, nevole publika, když se opakoval servis kvůli teči sítě, atd... To mi přišlo dost mimo tenisový standard :)
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: myslíš ty fans ala fotbalovej zápas? To mě naopak hodně bavilo..takhle se totiž fandí..ale nebylo to i tak nic platný..DelPo hrál výborně, škoda jen, že Andy prostě moc nechybuje..to zlato si totiž zasloužili oba!
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    LEHUOK: Hola nefunguje?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    SPLIFFBOY: náhodou super :-) dobrý atmo :-)
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    KLX: Jo vpoho, verim ze tam jsou, ale bohuzel ze zahranici mam smolika :)
    KLX
    KLX --- ---
    LEHUOK: já to nepoužívam, čili nevim jak rychle tam ty záznamy jsou, ale bývají tam..víc bohužel nevim :)
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    KALTY:
    KLX: Uz jsem zkusil dva pluginy do Chrome abych osalil filtr zemi ale bohuzel zatim smula..
    KALTY
    KALTY --- ---
    LEHUOK: jj na ČT jsou poslední gamy zápasů, a i sestřihy a rozhovory
    KLX
    KLX --- ---
    LEHUOK: mohly by být někde na ČT webu..záznamy tam bývají..

ten Štěpec včera mi udělal stejně největší radost, resp. tomu jsem to přál úplně nejvíc..jak tam pak jančil..fakt král!!! :)
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    Sestrih tech zapasu asi jen tak na YT nebude co..?
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Já jim přeju, ať jim to vydrží až do začátku finále stovky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam