• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    HONZIK_HAPPY: který? že nebylo moc na co koukat a nebo to snění o tom, jak by se to mohlo vyvíjet dál? :D což už je stejně pasé, v semifinále čeká Serena.
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    SPLIFFBOY: tyhle kecy miluju:/ a taky je mívám :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jj, trvalo to jen 58 minut, ta Konjuh dnes asi neměla den, fakt nebylo moc na co koukat... každopádně postup do semi je v kapse a z Karolíny bude po US Open světová šestka, čímž posouvá svoje maximum. a teď by mohla Simona poprvé v kariéře přehrát Serenu, uklidit ji Karolíně z cesty a ke grandslamovému titulu už by byl jen "kousíček" :D
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    dobře ona
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    No, zapnul jsem to matchball....
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    zatím to jde tak snadno, až je to nuda sledovat :D ale nevadí, případné semifinále proti Sereně nebo Simoně nám to jistě bohatě vynahradí...
    KLX
    KLX --- ---
    Hmm..tak to jo, Andy má formu, ale Delpo je bombér, rozhodně mu celkem věřim!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tusim, ze pavouk tomu napovida, pokud by Delpo dal i Andyho. Coz ale zas pochybuju :(
    KLX
    KLX --- ---
    MEESHA: já teď nevim, jak je přesně pavouk, ale ideální by bylo finále Delpo - Djoker, vzhledem k olympiádě :-) (a případně doufám, že to dopadne obdobně)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    KLX: toz to ja taky! mezi tema, kdo tam zustali (kdyz uz tam neni Rafka, Roger ani Tomas):))
    KLX
    KLX --- ---
    já bych normálně chtěl, aby to celý vyhrál..po tom, co prožil s těma zápěstíma fakt borec!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ja jen doufam, ze to Delpo natre Wawrovi :)
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: no tak to mě štve, že jsem neviděl takovej superzápas..ale hlavně, že to stejně nakonec dobře dopadlo
    hele ty rozhodčí jsou čím dál tím horší asi..nebo nevim..všímam si toho poslední sezonu celkem dost..ještě, že mají toho jestřába a pořád se to rozšiřuje..nedávno jsem koukal na nějakej zápas a to bylo děsný..kdykoliv si někdo vzal jestřába, bylo to přesně naopak a ne o fous, ale naprosto evidentní (teď mi došlo, že to bylo asi v tý Brazílii a tam to bylo celý takový divný)..no ale jsou to jen lidi no o tom žádná
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: prodloužil, zdálo se, že využila už čtvrtej matchball, Venus si vzala jestřába a ukázal se být v outu...
    jinak teda práce čárových v tomhle zápase byla fakt otřesná.
    KLX
    KLX --- ---
    tak to jsou dobré zprávy..Radwaňskou jsem právě tipoval na semi se Serenou..prima! :)
    BIOBOID: ? Počkat, to byly až takový nervy, jakože jestřáb jí zachránil zápas, nebo naopak prodloužil?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jééé, tak ona ta Konjuh fakt porazila Radwanskou :D tak to má Karolína sakra šanci svoje grandslamový maximum posunout až na semifinále! ta mlaďounka Srbka tady sice zazářila, v žebříčku se posune o 40 příček, ale Karolína by jí to mohla utnout už :) a kéž by ještě Halep vyřadila Serenu a tahle pohádka pokračovala dál :D
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: :))) přesně! Akorát zápasy Petry do toho moc nepočítam..to je spíš o život
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    BIOBOID: mě kvůli tomuhle víc baví ženskej tenis, je mnohem napínavější, dokud se nedohrálo, tak prostě nikdy nevíš... :D
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    SPLIFFBOY: 6:5, 40:0, 3 matchbally a stejně tiebreak? Tvl. A pak to jestřábí oko, když už se radovala? Uf. Já ty tenistky a tenisty obdivuju, že na to maj nervy, hroznej sport, strašně o hlavě...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    teď co dál? s Agou má Karolína příšernou bilanci 0:6, takže se nabízí fandit tý mlaďounký Srbce, co s ní bude hrát Polka v osmifinále :) ale chci věřit, že i Agu by Karolína v aktuální formě porazit mohla, jen by to chtělo, aby se rozběhala dřív než při dnešním zápase...

každopádně už teď má Karolína jistý nejhůř 8. místo v žebříčku po US Open, spíš 7. (leda by Vinci prošla až do finále) a v race už je 6., paráda.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Ale jo, pěknej mač to byl )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam