• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak jo, byl to sice spontánní nápad, ale neodolal jsem a koupil jsem si lístky na sessions 6, 7 a 8 v rámci Turnaje mistryň :) snad se do toho trefí i nějakej zápas našich, pokud se kvalifikují a poletí. jsou v tom tři zápasy singlu a tři deblu, páteční vždy dva z jedné skupiny, čtvrteční jeden z druhé skupiny, tak třeba to klapne a nějak šikovně se to rozlosuje. a i kdyby ne, super tenis uvidím tak či tak.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    asi hloupej dotaz, ale náhodou na WTA Finals se nikdo nechystáte? došlo mi, že budu akorát tou dobou v Thajsku, tak přemýšlím, že si do Singapuru zaletím na jeden den trochu zafandit, proto se ptám, než se rozhoupu koupit si lístky... že bychom jako udělali českej minikotel :D
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    Andy este IMHO GS udela.. Precijen po ty operaci 2 roky zpatky trvalo nez se dostane zas nahoru..
    RUSTU
    RUSTU --- ---
    LEHUOK: Tak Warinka je strelec, ale ne tak konzistentni. Kdyz uz ma dobrej turnaj, tak si umi namazat na chleba i Djokovice. Murray je stale na vysoky urovni, ale kdyz se potkaj dva pinkalove, tak ho vetsinou Djokovic upinka, protoze je o kousek lepsi. To pinkani je samozrejme v uvozovkach, spis ve srovnani s Wawrinkou.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    BIOBOID: jak chytnul dobu? stan je starší než Andy...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    LEHUOK: tak Murray chytnul dobu, kdy vládli Roger s Rafou. Ti byli o parník.
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    SPLIFFBOY: Je vtipne srovnat kolik finale GS na ty tri potreboval Murray a kolik Stan
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    BELKIN: ve jeho věku (31) už asi těžko, vyhrál 3 GS, to je krapet jiná liga než ti dva jmenování. já jsem vždy rád, když někdo prolomí dominanci velké trojky (označení velká čtyřka mi taky přijde trochu pomýlené, Murray má taky "jen" 3 GS), ale zrovna Stanovi taky nijak zvlášť nefandim...
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Možná má Vávra nakročeno aby byl v novodobé historii řazen mezi hráče jako byli Fedexa nebo Rafa!
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    SLAMITCH: To už je takovej tady folklor, že když Nole nebo Serena prohrávají tak jim dostanou do hlavy že byli nějak "zranění" )))

Vavrič JO!!!!
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Vávra!! Vypadá jako dřevorubec ale co mu chybí - Wimbledon?
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    MEESHA: Ty ho nesnášíš ale uznat musíš že jako jeden z mála občas na Noleho v těch nejvypjatějších okamžicích umí ))
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    vyhrál vávra??? dneska sme tu malovali a pak sem musel rozchodit techniku uplne sem zapomel? fakt vyhral vavra?? jestl jo tak to si dam jeste jednou pivo, du hned kouknout!
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Neznáte nějaký oficiální web Ivana Lendla nebo odkaz na agenturu, která ho zastupuje?

Děkuji
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    Stun Wowrinka
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    Wawra nejvíc :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Cyve tak Vavra tezce jsem zklamana :( US open tak jak tak nejmin oblibenej GS, Bucky dobry, Karolka se dala cekat, jeste je to mlade
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    já vytuhnul za 1:1 sakra :( co jsem viděl, tak tenis fantastickej...
    KLX
    KLX --- ---
    ta Plíšková..to je taková škoda..fakt naprosto suprovej zápas..škoda toho konce..ale nevadí, věřim, že časem nějaký grandslam udělá..rozhodně na to má!
    A Lucka supeeeeer..otáčely a navíc to měly s nervama ten obrat, o to je to sladčí výhra!!!
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    ano teď můžu i Vavraaaaa jup
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam