• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    KLX
    KLX --- ---
    DUKON: přesně! jak říkam, k smíchu..
    SPLIFFBOY: já jsem vůči ní prostě zaujatej..mně to nevysvětlíš nikdy :))

jinak ten turnaj mistryň to je paráda..měli jsme už někdy v historii takovou ČR účast? Ještě Kvitka do finále a bude to ještě lepší! fakt respekt!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    DUKON: KLX: a tak stopka 15 měsíců mi nepřijde zas až tak jako výsměch, ten případ není úplně jednoznačnej (no dobře) a tenhle trest mi přijde i docela adekvátní.
    DUKON
    DUKON --- ---
    KLX: jako neni to spatne vymyslena strategie, napalit ji 24 mesicu, chvilku si jako pobrecime, pak se to snizi a defaktotim dostane cejch omilostneni. Vzdyt se vlastne nic nestalo, vidite ITF mi to zkratila jako omluvu.

KLX
    KLX --- ---
    to byl víkend, co? Víc takových!!! :)
    SPLIFFBOY: To jsem stihl včera a musim říct, že jsem se nejdříve asi 2 min v kuse smál, jakej je to zase výsměch..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    pro případ,že jste nestihli - Sharapova má trest zkrácený na 15 měsíců, takže se v dubnu vrací.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Uff, 2:1 :)
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Berda dobry, 1:0. Zacinam verit, ze to da.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak co Béďa?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    DASHANTASH: to mě mrzí, přál jsem Báře :(
    DASHANTASH
    DASHANTASH --- ---
    SPLIFFBOY: s Hingis-Mirza tě nepotěším. Sice se rozešly ale hned potvrdily společnou účast na turnaji mistryň.
    Sania Mirza, Martina Hingis confirm doubles split, but will play in WTA Finals | TENNIS.com
    http://www.tennis.com/pro-game/2016/08/sania-mirza-martina-hingis-doubles-split-wta-finals/59922/
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    To by bylo pekny :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak už jen lehce přes tři týdny do turnaje mistryň a já napjatě sleduju, kdo všechno teda nakonec pojede. v singlu to má Karolína už asi jistý, i jen s bodama co dostane za účast v prvních kolech v Pekingu, Linzu a Moskvě. teoretickou šanci má pořád i Bára nebo Petra, tu by teď vítězství ve Wuhanu, pokud porazí Cibulkovou, posunulo k první osmičce celkem na dohled. neviděli jste někdo zápas s Halep? já koukal jen na skóre a docela jsem žasl.

no v tom deblu mě to taky hrozně baví sledovat :) Bethanie s Lucii a H+H to dát musej. Karolína s Goerges by měly. Ale ještě se dere nahoru Mirza s Barborou. Předpokládám, že Mirza by s Hingis, s kterou se už kvalifikovaly, hrát neměla, když se rozešly, takže by ji s Bárou už stačilo z jejich aktuální 11. pozice v race popolézt na 9. ... a to by bylo teprve obsazení Češkama! :)))
    KLX
    KLX --- ---
    Tenis už nebyl radostí. A tak Koukalová ukončila kariéru - iDNES.cz
    http://sport.idnes.cz/koukalova-konec-kariery-0wq-/tenis.aspx?c=A160926_113305_tenis_rou

Klárku mam moc rád..čkoda, že končí..i když té radosti z tenisu asi poslední dobou moc neměla, no..to je fakt..každopádně hodně zdaru do budoucna!!!!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ja jsem za nej stastna jako blecha. Vyhra Alex +1, porazeni Wawrinky +2, prvni titul +3 :)
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Ten Zverev je fakt dobrej. Vypadalo to, ze ho Stan uz zlomil, a ono hovnajs. Slusny :)
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Uff, Berda to mel s Kuznetsovem hodne natesno :)
    KLX
    KLX --- ---
    MEESHA: a zase klasicky..rozstřílela jí v 1. setu a pak pápá..ale 2x 6:4, bylo to o fous
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Jak jsem ho kdysi nesnášel tak dneska naopak - Wáwra je borec, strašně sympatickej borec!
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    MEESHA: Ty jo, překvápko!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Kvitka zasejc out
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Wáwra-Rosa - tak na to naschvál kouknu ))
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    koukám , Del Potro porazil v 5 setech Murrayho , příjemná zpráva takhle v sobotu ráno :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam