• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SLAMITCH: já viděl jen skóre. běželo to někde?
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Videl jsem jen konec a bylo to smutne. Chjo :(
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak Tomáš se v Shanghai poroučí už v druhém kole, s takovou to na Finals letos těžko dotáhne. :(
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: a jo vlastně, se tam chystáš..no tak to je jasný..turnaj mistryň, čili to nejlepší, co ve světe hraje..takže Serena je jasná..to naprosto chápu :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: k tomu aby se dostala do top8 to poslední šance byla, zbývající turnaje už nemaj takovou bodovou dotaci. kvůli nejasností kolem Sereny by ale mohlo stačit být na deváté pozici. každopádně bych byl asi radši, kdyby Serena v Singapuru nastoupila a poštěstilo se mi stihnout nějaký její zápas :)
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: to věřim..poslední 2 sety tiebreak..jako bylo to asi o fous..o to větší škoda..naděje umírá poslední, takže stát se může cokoliv a třeba Péťa nakonec pojede..já měl právě za to, že tenhle turnaj byla poslední šance..dobře, že tomu tak úplně není :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: sledovat byť jen skóre toho dramatu v průběhu pracovního dopoledne mě pořádně vyvádělo z koncentrace. každopádně podle mě malička teoretická šance ještě je, kdyby Serena nejela, o její účasti se dá spekulovat, od Us open nehraje, a Konta kdyby dnes neprošla do semi, pak by na devátou pozici, která by se mohla stát postupovou, ztrácela Petra necelých 300 bodů, což uhrát ještě snad jde. ale jsou to jen kdyby, na které se nemá smysl upínat, jen by bylo třeba, aby Petra někde nastoupila i v příštím týdnu na divokou kartu, podle stránek wta má v plánu až Lucembursko...
    KLX
    KLX --- ---
    hm..tak nic no :(
    Kvitová si letos Turnaj mistryň nezahraje, v Pekingu neuspěla - iDNES.cz
    http://sport.idnes.cz/kvitova-peking-tokio-05i-/tenis.aspx?c=A161007_110002_tenis_ten
    to má asi za ten bronz v Riu..škoda..
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: no vidíš..tak to já asi vycházim z toho, že poslední zápasy vždycky prohrála..tak asi proto mi přišlo, že na ní neumí..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    :D

Roger Federer and the SL. Timeless Legends.
    https://www.youtube.com/watch?v=ABbh5iQA5oY

SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SPLIFFBOY: s tou Kerber kecám, koukám, že stránky, kde to teď ověřuju, nemaj započten Wuhan, takže Kvitová vs Kerber je dokonce 5:5.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: v QF má Keys, v SF buď Konta nebo Zhang (ta vyřadila Halep) a finále, pokud dopadne, by podle žebříčku mohlo být s Radwanskou, s kterou má celkem vyrovnanou bilanci 6:5 (mimochodem s Kerber má 4:5, takže to taky není tak úplně o tom, že na ni neumí)
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: Hezky pěkně..Halepovou měla myslim v případným příštím kole, ne? A s Kerberovou neumí, ale ta byla tušim na druhý straně pavouka..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    hmmm, Kerber i Halep v Pekingu dnes vypadly.... a bohužel i Plíšková. každopádně šance Kvitové by to mohlo zvýšit :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ale jako hračku jsem si ji vzdor dřívějším antipatiim v posledních letech docela oblíbil a jsem rád, že se na okruh ještě vrátí.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    me spíš sere to divadlo okolo. to, že ona o sobě bude teď hlásit, že je bojovnice a přečkala tyhle těžkosti - budiž. ale to, co s ohledem na její marketingovej potenciál předvádí sponzoři, kteří se můžou přetrhnout v podpoře a v gratulacích ke zkrácení trestu, přičemž se v tom tak nějak ztrácí, že to furt je spravedlivý trest za dokázaný doping, to mi přijde horší
    KLX
    KLX --- ---
    DUKON: přesně! jak říkam, k smíchu..
    SPLIFFBOY: já jsem vůči ní prostě zaujatej..mně to nevysvětlíš nikdy :))

jinak ten turnaj mistryň to je paráda..měli jsme už někdy v historii takovou ČR účast? Ještě Kvitka do finále a bude to ještě lepší! fakt respekt!
    DUKON
    DUKON --- ---
    SPLIFFBOY: o tom zadna, jen to snizneni ted medialne prodava jako svou obet, chuderka
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    mimochodem k té Šarapové:

Návrat Šarapovové v Praze? Pořadatelé ji lákají na turnaj ve Stromovce - TenisPortal.cz
    http://www.tenisportal.cz/...t-sarapovove-v-praze-poradatele-ji-lakaji-na-turnaj-ve-stromovce-19153/
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jinak na turnaj mistryň jsou do čtyřhry potvrzeny po Mattek-Sands s Šafářovou už i Plíšková s Görges a H+H. Mirza se Strýcovou asi dnešní prohrou teoretickou šanci ztratily, i kdyby nakonec chtěly nastoupit spolu. Ale i tak super úspěch, CZ tenis bude mít zastoupení ve třech párech z osmi. Teď bych ještě přál Petře zopakovat svou jízdu z minulého týdne a vyhrát i v Pekingu, aby dál měla šanci se na poslední chvíli do Singapuru taky kvalifikovat.

a Kvitová se po Pekingu vrací do top 10 a tím, že dnes porazila Muguruzu, si Plíšková zlepší svoje maximum na nr. 5.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam