• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    KLX
    KLX --- ---
    :-) to je fakt! No to doufám, ale zatím to nic moc nevypadá..ale nic není ztracené
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    njn, tak ?ekali jsme to, ne? snad aspo? ta ?ty?hra, jinak m?m po n?lad? :)

KLX
    KLX --- ---
    Tak ne no, ach jo!
    KLX
    KLX --- ---
    Kájo bojuj, doprdele! začínam mít trochu obavy..ale ona to otočí!!!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    sorry za velikost a asi i kvalitu, bral jsem to mobilem a ani sebou nem?m comp ;)

SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak a jede se od nuly :D ručení můžu uplácat, jedu třetí redbull, protože jsem za poslední dva dny spal celkem asi 7 hodin, a jsem už strašně vymrzlej, jelikož jsem si nevzal svetr a tady vevnitř jede klimatizace naplno. snad to aspoň urvou!!
    KLX
    KLX --- ---
    krása..akorát škoda toho výsledku..tak snad se našim holkám bude nadále více dařit, když maj skalního příznivce v hledišti :-) Ani nevíš, jak ti závidim, že budeš naživo na takovou bitvu o vše - Kája - Agnieszka..to bude maso (doufam) a s dobrým koncem
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    hlásím ze Singapuru, že je tu hrozně málo lidí, asi jen třetina míst je obsazená, jsem zvědavej, kolik lidí zůstane na čtyřhru. kdybych nebyl tak vyřízenej z cesty z Evropy, šel bych si drze sednout do první kategorie, ale radši stojím v ochozu nad druhou, v sedě na mě jde spaní. Jo a na ulici kousek, co bydlím, jsem potkal Vaňka, ale než mi došlo, že je to on, minuli jsme se a pak už jsem ho nechtěl obtěžovat. škoda, popřál bych jim štěstí do zítřejšího zápasu...
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    SPLIFFBOY: Sleduju to poctivě ale nijak moc mě to nebaví. Přál bych to té naší, tak uvidím.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak nic no :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    sakra... tak teď fandit Muguruze, ať se ta skupina trošku zkomplikuje. koukám tam taky rozhodoval první set tiebreak
    KALTY
    KALTY --- ---
    njn
    KLX
    KLX --- ---
    ej..to je škoda..nejhorší, prohrát v tiebreaku ve třetím..být to já, tak mě odvezou do Bohnic rovnou a daj mi náhubek..
    JOPS
    JOPS --- ---
    konecne vidim ji behat za micem, coz nebyvalo
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: No to doufam taky..vypadá to na solidní drama tady ze země :)) Jako na ní je vidět, jak roste jako hráčka..dříve, když jí nešelo první servis, byla v prdeli..teď už to umí i obejít a uhrát to i jinak..
    Kájo pojď!!!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: teď lezu do letadla, na mobilu jsem odkoukal první set, průběžné skóre je ideální, tak snad mě na přestupu čekají jen dobré zprávy :))) a to ty Karolíně teda první servis vůbec nechodí.
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: aha, já myslel, že už tam fandíš od začátku..no tak doufam, že bude spokojenost a užívej!!! A rozskoš se, až se to případně povede :D
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    SPLIFFBOY: posli fotky taky! :) a uzij!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: letím až dnes, na tenis jdu od zítřejšího večerního zápasu na zbývající tři session do konce round robin. pak povím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam