• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    BIOBOID: Nadal je člověk od kterýho mě tenis začal zajímat.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    HONZIK_HAPPY: Nole je dole. Jo.
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    taky jsem Andymu fandila i když to není srdcovka... ale zasloužil si to.. Nole je dole a to mě na tom těší asi nejvíc :D
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    Andy Murray's Path To Year-End No. 1: Breaking Down Novak Djokovic's Backhand | ATP World Tour | Tennis
    http://www.atpworldtour.com/en/news/murray-brain-game-finale-2016-final
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    LEHUOK: Tak sme dva :)
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    BELKIN: Ja jsem tu asi jediny kdo Murraymu fandi, mel sem velkou radost, utyct matchbolu v semi a nakonec to dotahnout do viteznyho konce na domaci pude je super uspech..
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    To tady fakt nikdo neoslavil že zase vyhrál Mary s Lendlem - ty vole. Ať je Mary jaká chce piča tak sem mu tenkrát přál a Lendl jako trener - to je MAX.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Nesledoval sem to - a to proto že vždycky vyhral Nole. A najednou se daří psychopativi a do toho náš lendl, prostě paráda jak to šlape.
    DZEJLA
    DZEJLA --- ---
    pan triska vyhral :/
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ja uz u toho zvladl umyt nadobi a vydrbat koupelnu a taky varim. jako jo, Andy si to zaslouzi, ale cekal jsem skvelej match a ono... ehh?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    DZEJLA: Koukám na to, asi nedokoukám, Murray mi vadí snad víc jak Nadal ve svý době...
    DZEJLA
    DZEJLA --- ---
    BIOBOID: Na hovno (subjektivne ;))... Novak nasazel asi pet outu, promarnil jestrabi oko. Andy ma na vrch.
    DZEJLA
    DZEJLA --- ---
    Ja nevim, zda se mi to nebo je Novak spis stin sebe sama v posledni dobe? Vypada jak kostlivec, nevede se mu, je skleslej...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Jak probíhal první set?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KALTY: nova sport 1
    KALTY
    KALTY --- ---
    SPLIFFBOY: Kde to vysílají?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak dnes přímý souboj Djoker-Murray o zakončení sezóny na postu světové jedničky, což bude fajn. pak Davis Cup. a pak tenisová pauza, co si počnu? :D
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    On tam nakonec fakt mohl hrat. Chjo :(

Původně měl být prvním náhradníkem pro Turnaj mistrů Tomáš Berdych, jenže předem se omluvil kvůli problémům se slepým střevem. Lékaři mu doporučili dvoutýdenní klid.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ja Cornetovou nesnasim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam