• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak podle dalsi aktualizace ma porezane vsechny prsty leve ruky z toho, ze se aktivne branila, a pravdepodobne ji ceka operace. to vypada se startem sezony blede, hlavne at ji to psychicky nerozlozi jako Selesovou.
    KLX
    KLX --- ---
    u ní doma? Já to nečetl, jen, že jí někdo přepadl, ale netušil jsem, že doma..to je moc! snad bude mít tu ruku vpoho..a hlavně snad bude vpoho i v hlavě..to s člověkem asi zamete
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    uff, kvitovou nekdo prepadnul u ni doma a zranil.
    KALTY
    KALTY --- ---
    SPLIFFBOY: Porušení řádu, vole, spadla jsem. Best :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    spusten predprodej na 1. kolo fedcupu se Spanelskem v Ostrave v unoru. jede nekdo? ja to zvazuju, i s ohledem na to, ze pripadne semifinale se bude urcite hrat venku...
    KLX
    KLX --- ---
    JOPS: a doprdele! takhle po ránu..hmm :))))
    JOPS
    JOPS --- ---
    jenom tak si tu odlozim

Bouchard na balkone :)

NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    SPLIFFBOY: Já souhlasím, ne že ne :)

Djokovič po třech letech skončil se superkoučem Beckerem - Sport.cz
    https://www.sport.cz/...34045-djokovic-po-trech-letech-skoncil-se-superkoucem-beckerem.html#hp-artcl
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    NIMBUS: já rozumím, co myslíš, ani netvrdím, že tam odchylka není, jen mi nepřijde tak markantní, aby se mluvilo o tom, že má výkyvy... nejde od ní očekávat, že pojede jak stroj 6+ let stále na neměnné úrovni, ale jsou tohle v pravém smyslu výkyvy? diskutéři na webech ji, když se zrovna nedaří, hned zatracujou, jako by snad úplně zapomněla hrát tenis, tam podle mě Vaněk míří tou větou z titulku a v tom má pravdu, Petra je stále v úplné světové špičce, i při tom poklesu se ji nestihla vzdálit jakkoliv výrazně a dere se hned zpět. a podle mě má nejlepší předpoklady dosáhnout teď svého maxima. zajímavý bude, že Karolína tam ten potenciál má taky. Serena pomalu odchází a soustředí se převážně na svoje přepisování historických tabulek rekordama na grandslamech, Vika je na mateřský, Maria promuje bonbóny a bude se vracet po roce a půl skoro, Kerber podle mě k postu jedničky přišla sice tvrdou prací ve své skvělé loňské sezóně, ale nevěřím, že ho udrží dlouho, zrovna tak Dominika se blejskla, získala historickej zápis do svých statistik a teď se podle mě zase uklidí aspoň o takových deset příček v žebříčku níž. Na špičce bude teď zajímavě otevřeno..
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    SPLIFFBOY: OK, ale od 2011 (kdy se dostala do top 20) asi nejhorší sezona (plus loni podobně), od oka nejhorší statistiky v poměru 6:0, 0:6, zisk 7:6/ prohra 6:7.
    Tennis statistics of Petra Kvitova WTA Tennis Player
    http://www.coretennis.net/tennis-player/petra-kvitova/2307/stats.html

lidi to cítí, samo, když se graf nějak interpoluje a na konci se zadařilo, tak je tak nějak na svém lepším průměru. Stále prakticky v top 10 (což je úspěch), ale tvářit se, že to tak není, to nelze. Prostě těch zápasů, kdy má ups/downs je víc.

Určitě si toho víc všímáme, že jí víc fandíme a víc si to zapamatujeme, to jo. Ostatní holky od top 5 dál to mají podobné.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    NIMBUS: ale on ma podle me celkem pravdu i tak. Petra zas tak nekonzistentni neni, tahle sezona byla extrem, ale i tak byl jeji zaver famozni a konci jako svetova 11. na to ze byla bez trenera (Cermaka fakt nechci pocitat a nemyslim, ze Lucka pod nim pokvete) a bojovala sama se sebou. furt je to zenskej tenis a tomu vladne psychika a vykyvy ma i v te spicce cela rada hracek. predchozich sest nebo kolik let byla Petra stabilne v top10 a kazdej rok na wta finals.

Karoline podle me Kotyza taky muze prospet, ma hrozne precteny hracky na okruhu a umi pripravit takticky, urcite lip nez Vanek, to by Karolinu mohlo dost posunout.

podle me nas ceka z pohledu ceskeho tenisu skvela pristi sezona. dost premyslim, ze bych zase vyrazil na nejakej velkej turnaj do sveta.

jen me teda mrzi ta Lucka, spoluprace s Robem ji strasne svedcila, nezaznamenali jste nekdo, proc ji ukoncil? pod Cermakem se podle me tak vysoko uz nema sanci dostat, i kdyz bych se rad mylil.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    SPLIFFBOY: Uvidíme co ten Kotyza teď bude dělat s Kájou.. Jinak ale on to vzal taky demagogicky lehce, vzal stanovisko fanoušků a otočil ho naruby na žebříček. Fanoušci si spíš stěžují ale na zápasy/průběhy zápasů.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    NIMBUS: no ten titulek je bez toho kontextu dost na pest, ale jinak lze podle me s Vankem souhlasit. a jsem na tuhle spolupraci zvedavej, kdyz jsem videl nejak z kraje turnaje mistryn jeste v tv Vanka, jakym zpusobem koucoval Karolinu, jak ji jako dobrej psycholog hlavne uklidnoval a zvedal ji sebevedomi, byl jsem jim dost prijemne prekvapenej. podle me by to mohlo fungovat, Petry hlavni problem je prave hlava a ze si obcas prestane verit, v tom, jak ma hrat, moc radit nepotrebuje, tam staci spustit ten jeji berserker mod.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Tak jsem si pohoršil na diváka amatéra ;-)
    Trenér Vaněk o Kvitové: Že má výkyvy? Tak to vidí jen amatérští diváci - iDNES.cz
    http://sport.idnes.cz/trener-jiri-vanek-o-petre-kvitove-dlj-/tenis.aspx?c=A161202_090840_tenis_elv
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    koukám DelPotro otočil z 0:2 proti Ciličovi a pomohl vyhrát DC, pěkně on, snad ho to ještě víc nakopne do příští sezóny
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Člověk sem leze když už tak pohřbít to svoje a tady že nehraje Federer, no hraje Del Potro jako blázen, do toho skot a tyhle lidi - hele, furt se hraje tenis :)
    KLX
    KLX --- ---
    to teda..bez Rogera není tenis tenisem..mě třeba, co je zraněnej, chlapskej tenis vlastně vůbec moc nezajímá a ani mě nijak extra nebaví..za to na ženskej tenis jsem začal koukat fakt dost a musim uznat, že je to fakt zábava od začátku do konce (ne vždy samosebou)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ja ma pocit, ze nam odchazi generace Nadal-Federer-Djokovic.. s nima Berdych a dalsi. Pro me uz to nikdy nebude takovy! :)) to asi rikaj vsichni, no, ale stejne :) aspon ten Andy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam