• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    NIMBUS: jinak ještě na ten tvůj link koukám a doplním, že ta wiki nebyla editovaná od září, přičemž u wta je tam trvání práv na wta tour do roku 2016 a to spuštění o2 tenis a související nákupy práv jsou nová věc a koupili to až do konce roku 2019 :(
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    NIMBUS: no v tom článku o O2 je, že budou v lednu vysílat australian open. v tom článku o digi je v rámečku info, že GS budou vysílat na eurosportu (AO, RG, UO) a nově (wimbledon)... tak se trochu bojím, aby ATP část neběžela na výše uvedených a WTA, který já osobně sleduju víc, nemělo pro sebe exkluzivně O2. no uvidíme.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    no ja se bojim aby O2 nerozjelo to, co delalo u fotbalu - nevymohlo si u soudu opatreni, ze jelikoz si zaplatili vyhradni tv prava pro nase uzemi, aby zahranicni stanice mely blokovanej prenos obsahu, kterej ma O2 koupeny. a misto GS jsme pak nekoukali jen na cernou obrazovku, jako to bylo u premier league :(
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Tak já mam kabelovku jenom kvůli sportu.. otázkou je, jestli si nezačít platit eurosport na GS a http://www.atpworldtour.com/en/video/watch-live na vše ostatní. cenově by to mohlo bejt plusmínus podobný, ale s tím, že člověk kouká na zápas, co chce ;)

Nikde jsem nenašel, jaký GS má Eurosport letos, ale loni už měl všechny.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    haha, mimochodem zaregistrovali jste, ze Alize Cornet bude hrat zitra finale v Brisbane s Karolinou Pliskovou a pozitri prvni kolo v Hobartu s Kristynou Pliskovou :D tomu rikam vtipny los!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    hm, takze si to rozdelila O2 a digi a s UPC se muzu jit klouzat... :/

O2 TV dnes představila specializovaný program O2 TV Tenis - DigiZone.cz
    http://www.digizone.cz/clanky/o2-tv-dnes-predstavila-specializovany-program-o2-tv-tenis/
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    ATP koupili Digi CZ, jestli to správně chápu takže Nova Sport nejspíš o práva přišli. Takže jak u dementů.

http://cz.digi.tv/nejvetsi-tenisove-turnaje-atp-v-roce-2017-uvidite-na-digi-tv/
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    BIOBOID: wta tour a velky turnaje no.... australian open, turnaj mistryn, nevim co... na ostatnich kanalech toho asi pobezi malo, pokud vubec neco. a zavedli o2 tv sport na den za 69, mrdky :/
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    SPLIFFBOY: To snad neee. Jakože koupil práva na GS a ATP tour?
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: no jestli to bude řezat jako obvykle, ten turnaj vyhraje, ale lehký to nebude, o tom žádná! .)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jinak tuhle australskou cast tour nemam rad, ty casy zapasu jsou vetsinou neslucitelny se sledovanim. a co vlastne rikate na novou o2 tv tenis? uz mi ten Kelner skupovanim prav na sporty celkem pije krev :/
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: jj, Karolinu taky sleduju. navic si myslim, ze ji ted ceka tezsi zkouska v semi se Svitolinou, pokud pres ni projde, tak verim, ze Cornet ve finale by taky dala :)
    KLX
    KLX --- ---
    no paráda..Kája je taky v semi, i když to se dalo i čekat, takže pěkně dámy hned na úvod!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Katka vyřadila i Kontu a je ve finále! :) tam ji bude čekat Giorgi nebo Riske, obě by mohly být hratelné... skvělý start sezóny.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    az ted ctu o Siniakove a jeji vyhre nad Halep, super skalp! :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    CARLITO: doufam, ze to agresivneji zname konecne nabehy na sit. Proti top 5 nemuze hrat od zadni lajny... na to nema...
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Chce vyhrát, ale spíš bude ustupovat z vrcholu. Ale zase jako hrát na půl plynu, to si asi člověk nesmí přiznat. (Berďa..)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ja myslim ze Tomas pujde do 3 let do duchodu.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    CARLITO: ten rozhovor s Tomášem, já nevím, takových už jsem četl... vždy, když o tom mluví do médií, zní to vše tak přesvědčivě, logicky a jasně, v praxi to pak ale zpravidla nefunguje. Jako jasný, je důležitý, aby tomu on sám věřil, jinak už to nemá absolutně smysl, ale tohle soustředění se jen na velký akce podle mě může taky hodně uspíšit jeho pád z žebříčkového postavení. nebude obhajovat body z menších turnajů, kde jich mnohdy uměl urvat celkem dost, pár těch velkých se nepovede a už se poveze. zhoršení žebříčku se snadno promítne do jeho pozice při nasazení, nedej bože snad nenasazení a je vymalováno. Tomášovi GS přeju, ale už by to byla teda sakra klika. hráči, kteří mají na to dojít do finále GS, si ho namažou na chleba, pokud zrovna nebude mít fakt hvězdnej den. pokud to překvapivě neudělá už nějaký papírově slabší mladý dravec v dřívější fázi turnaje. jako strašně rád se budu plést a pokorně uznám, že ho Ivaniševič naučil něco dělat jinak, lépe, ale moc tomu nenasvědčuje.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ja mel Anu rad, ale posledni dobou spis uz nehrala, nez hrala... a kdyz uz hrala, tak jakoby nehrala ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam