• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Hele, asi fakt není náhoda, že se zrychlil povrch /Roger léta nadával na pomalý/ a najednou jsou s Rafou v semi a ve finále W sisters...
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    SPLIFFBOY: Je to krásná holka. Ale jinak je to koza.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    .. loni jsem nesledoval ani žebříček ATP a najednou se hraje tohle NEATRAKTIVNÍ (časem) Aus Open a fandí i můj fotřík i máti.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SPLIFFBOY: mi tam vypadlo "asi před třema rokama"
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    MEESHA: já jsem už zaujatej... podruhý ukončila spolupráci s Hradeckou. jakejkoliv rozhovor s ní čtu, tak mi přijde pitomá. a v Singapuru mě vyloženě iritovala, když jsem nějakej jejich zápas sledoval zblízka... furt tam twerkuje a pak posere i easy úder :D no říkám, zaujatej už jsem. a to mám ještě v živý paměti, v jaký jsem byl v euforii, když jsem čekal v autě na výjezdu z Letenskýho tunelu na semaforu a ve vedlejším pruhu vedle mě ve svým bmw zastavila ona... zprotivila se mi v mezičase.
    KLX
    KLX --- ---
    MEESHA: mam takovej pocit, že je trošku namistrovaná poslední dobou..ale možná je to jen můj pocit, takže asi nic velkého :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    KLX: Co se stalo s Hlavackovou? Nejak mi to uniklo.
    KLX
    KLX --- ---
    Nadal udělal Raoniče, jo? :-) (jsem rád, ale čekal jsem to nevim proč naopak)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    JO!
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Vamos!!
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: :)) jo, nesměle taky, každopádně by to byl dobrej zápas dvou ranařek..rozhodně bych to chtěl nejvíc vidět..tak nic no..velká škoda, třeba příště
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: já teda nesměle doufal, že by mohla porazit i tu Serenu a pak (asi) Venus a odvézt si tu vázu domů... :)

Hlaváčková je koza. Chápu, že sportovci si musí sebevědomí hýčkat, ale jí se to nějak vymklo.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Tak Rafa ten druhej celkem vydřel ;)
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: no tim, že vypadla řada favoritek jsem Káju viděl v semi proti Sereně a tam asi stopka..to nevyšlo, ale i tak super..první grandslam sezony, navíc její nejlepší výsledek na AO, takže...
    Jo, rozhodně fandim Lucce s Betanii..ta Hlaváčková u mě taky trošku klesla v oblibě..nechápu, taková sympaťačka, ale asi jí trochu narostl nosánek no..k Hradecký se zachovala dost na prd a myslim, že ne jednou, přitom poloviční úspěch dua je minimálně její zásluha
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: no čekal jsem, že Karolínu v téhle fázi zastaví Aga... od Lucic-Baroni mi to tak nějak vadí míň. jinak v deblu fandím Lucce, ta by byla pak deblovou nr. 2 hned za Bethanii... a na Andreu už mám alergii.
    KLX
    KLX --- ---
    škoda no, ale doufal jsem v naše deblový finále, což se nakonec povedlo..takže za mě naprostá spokojenos..sezona začala přímo skvěle

SPLIFFBOY: gratulace, pěknej tip!!!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    škoda prohry Karolíny, ale tak QF je furt slušný výsledek a nikdo už nezabrání, aby po A O byla světovou trojkou... a mě aspoň vyšel tip :)

NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Wawrinka and Tsonga arguing QF AO 2017
    https://www.youtube.com/watch?v=UlP-H-z91n8

Hale & Pace CZ - Čumíš na mě?
    https://www.youtube.com/watch?v=sMtvcGL1euI
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    JOPS: Jako fakt. Taky jsem cumel, kdyz pri zapase, tusim, Fedexe s Nishikorim na obrazovku prdli info o neco pres 3600 rpm.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    mám dilema, jestli v noci koukat na tu Karolínu v QF... minule po zápasu Báry jsem byl po 4 hodinách spánku pak dost nepoužitelnej :) navíc jsem si před AO vsadil na celkové umístění Báry v osmifinále a Karolíny ve čtvrtfinále, kde se mohla setkat s Agou, takže bych měl vlastně asi fandit Lucic-Baroni :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam