• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Tak jsem kouknul na obě semi, abych věděl před finále, kdo na tom jak je.
    Obě semi strašně vyrovnané, obě mě bavila. Oba dva výkony zaváněly svěžím větrem let minulých.
    Ovšem.... k tomu se dostanu....

Přesto si myslím, že finále vyhraje jednoznačně Roger. (3:0, 3:1)
    Důvod: jeho hra je stabilnější, nezhoršil se skoro v ničem, sice pohyb už není na úrovni dřívějších let, ale vzhledem k jeho stylu to není takový handicap. Navíc bude o den odpočinutější, což beru v jejich věku jako dost důležitý faktor. Rafa mě šokoval svou fyzičkou a že se takhle dokázal vrátit v takové formě, ALE jeho backhand je prostě o hodně horší, než býval. Hru má hodně fyzicky náročnou, s Grigorem to bylo, dle mého, naprosto vyčerpávající, ve finále to bude znát.
    Dřív Rogera porážel přes jeho jednoruční backhand, Roger se nedokázal vypořádat s jeho přeliftovanejma kopcema (který už taky nejsou, co bejvaly), přerostlo to až v komplex, ale ten už odnesla voda času a zítra to bude, dle mého, naprosto jednoznačný.
    Navíc vždycky, když jsem fandil jednomu z nich, tak vyhrál ten druhý a letos to přeju Rafovi. Takže tutovka. :-)

Jinak Grigor hodně komplexní tenista, super pohyb, forhand, podání, hezký jistý jednoruční backhand, snad budoucí no.1 ......

A na zejtra se těšim neskutečně!!! Prostě nám všem byl dopřán ještě jeden Souboj titánů, užijme si to!!!
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    NIMBUS: Nechci říkat, že jsem to říkal B-D..
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    před Dimitrovem smekám, takže epic finále na cestě
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Super :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Kua
    KALTY
    KALTY --- ---
    Doufám
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    zvedne se ještě Dimitrov?
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    ANCHATON: Přesně.. Takhle jsem byl překvapenej u florbalu, že tam zase nasprintujou za zápas asi jenom 170 metrů.
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    uz by mohl zacit nervoznet ten Dimitrov kua...
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    jsem cekal ze to bude vic...ale asi dulezity bude, ze toho je vetsina v kratkych sprintech
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    How Far Do Top Male Tennis Players Run in a Match? | Runner's World
    http://www.runnersworld.com/newswire/how-far-do-top-male-tennis-players-run-in-a-match
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    JOPS: Ty data někde jsou, o zápas je říkají - taky bych se nechal nasměrovat - obávám se, že ty statistiky budou někde placený..
    JOPS
    JOPS --- ---
    dotaz, je nekde neco jako "studie" ci nejaka statistika kolik toho ti kluci usati pri petisetovem zapase nabehaji ?
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    ach ty grandslamy , jeden zápas a půl dne v prdeli :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Každopádně - jestli vyhraje Rafa, tak lepšího sparring partnera na Fedexe mít nemohl
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Tak takhle mi kuwit plány, ve dvě jsem chtěl jít k volbam, pak na kafe.. :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    Pěkně. Pojď!
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    je to borec
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Na světě jsou tři dobří tenisté - R.nadal, R.fedexa a Del.potro.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    To sou výměny, tleskám vleže! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam