• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    SPLIFFBOY: a je tam ...teď hraje s Karolínou, takže semifinále je pro nás jisté :)
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: jjj..já rovněž..pro jistotu jsem si na ní dneska proti Cíbě i vsadil, ale to by s Bet nesměla rupnout v deblu (to jsem tam měl totiž taky) :-)
    btw, zatim Lucka neztratila ani set, tak doufám, že v tom hodlá pokračovat :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    a od 17 cesky osmifinala Karolina x Bara... a taky Lucka x cibule. moc bych Lucce pral vyhrat, uz takhle se vraci do top30 :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Dneska v půl devátý - Fedex s Delpem!
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    nice :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Tři a půl hodiny čekání na D1 v koloně se na konci změnilo v docela fajn den ;-) nejdřív jsem byl fakt naštvaný, že to nestihnu na finále domů, ale zrovna dobrý flek na internet :-)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    skoda. vzbudil jsem se kolem sedme, dohraval se druhy set, stejne jako ten prvni sel do tiebreaku a taky shodne ho vyhrala Sveta... celkove ale dobrej turnaj, media uz zacinaj pocitat, kolik chybi Karoline na post nr. 1 :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak na velkejch turnajich, jako jsou GS a ted IW, je ten rezim volnejsi, zkraje se hrajr obden, tak proc si nedat debla jako trenink... plus je za to dost bodu do race, ostatne Karolina se s Julii vloni kvalifikovala v deblu na wta finals a taky jsem si nevsiml, ze by ho hraly jinde nez na tech nejvetsich turnajich..
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: tak to doufam, že půjde Kristýna ještě výš a zase začnou..Já právě zaznamenal Káju v deblu až co začla ve Fed cupu, jinak jsem myslel, že ho vůbec nehraje právě aby se soustředila na singla..
    Tak on ten debl zase tolik sil nevezme..i když záleží na zápase a je fakt, že když chceš být v té top špičče, rozhoduje každý prd..takže i každý pohyb..to dává smysl, ale vidět je spolu teda stejně chci :)
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    SPLIFFBOY: ...z toho duvodu me uplne vyzaril dech Rafa, ze hral debla s Tomicem...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: tak ony driv hraly debla jen spolu, ale kdyz se karolina zacla drat do spicky a jejich turnajovej program se zacal odlisovat, tak prestaly .. pokud budou obe stabilne v top50, budou asi zase jezdit stejny turnaje a klidne by hrat spolu zase mohly. otazka ovsem je, nakolik je zadouci si pri tyhle urovni jeste dovolit "plytvat" silama na ctyrhru...
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: no jasně..proč plýtvat silama, když nemusí :) Já bych chtěl někdy ségry vidět v deblu..já tu Kristýnu teda moc nesleduju, ale předpokládam, že hraje podobně jako Kája, tedy ranařka na servisu..by spolu mohly slušně likvidovat konkurenci
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: jo, kristyna se snad vydrape na uroven, na kterou ma... jen si verit. navic levacka! karolina podle reakci na netu zatim moc hezkej tenis v IW nehraje, ona s oblibou tvrdi, ze uroven jeji hry odpovida urovni protivnika. v poslednim zapase ji souperka vzdala v prvnim setu, tak uvidime, co nabidnou ted zaverecny kola turnaje. zatim jsem nestihal sledovat, ted bych rad.
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: super..Kája je fakt zatim ve slučný formě..škoda ségry, že taky nešla dál..to musela být pěkná bitva s Cibulkovou..ta mi taky přijde, že se konečně chytla a jde nahoru..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak Karolina uz je v QF, kde ji ceka Mugu, na kterou umi, takze obhajoba lonskeho SF mi mohla dopadnout. a jelikoz je aktual ne nejvyse nasazenou z hracek, co se dostaly az sem, mohl by bejt i ten titul :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Serena vypouští i Miami, kdyby Karolína oba turnaje vyhrála, což se zřejmě nestane, ale představa je to hezká, šla by na nr. 2 před Serenu...
    taky úplně nevím, jak Sereně rozumět... jestli ji fakt něco zásadnějšího je, nebo vypouští turnaje a bude se letos soustředit jen na další historickej zápis do tabulek skrz GS.
    KLX
    KLX --- ---
    btw včera jsem někde četl, že Kája je nominovaná na hráčku března..spolu s Mladenovičovou a ještě někým (teď nevim - nškdo z Ukrajiny)..zatím má letos bilanci 15-2 a dva tituly, takže come on na první flek v žebříčku :)
    KLX
    KLX --- ---
    tak hlavně, aby se Kája zas nepakovala po prvním odehraném zápase, že jo :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    aha, tak pavouka promíchají ještě.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak Indiana Wells za dveřma a Serena se právě odhlásila den po losování draw kvůli zranění kolena, čímž jednak přepustila post světový jedničky zpět Kerber a současně taky udělala z Karolíniny půlky pavouka výrazně oddechovější záležitost...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam