• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    KLX
    KLX --- ---
    ZBYNEK: ona právě vyloženě drtila soupeřky už v té kvalifikaci..ale jak říkáš..žádný velký jméno..ale to, doufám, přijde taky :))
    MONOTYPEK: a přitom to dala docela vpoho..já to teda neviděl, jen výsledek..ale důvod ani moc neměla ne? :)
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    čekám, kdy zase přestanou vysilat na čt 4 Báru. :))) včera to byla samá kurva zase :D
    KLX
    KLX --- ---
    ta Vondroušová jede, fakt čumim a smekám klobouk..jen tak dál!
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Brown vs Monfils super :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Pěkně Veselý!
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: aha, vida..tak Halepka je takhle kousek, tak to pak jo..to by jí mohlo i vyjít..u tý Kerberový jsem si právě nebyl jistý, zda končila v prvním kole tady, nebo na jiném GS..takže tady..zapeklitá situace..ale Kája to určitě nějak rozčísne :) ideálně tím, že dojde daleko, ale taky s tím moc nepočítám
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: kerber vloni skončila taky v prvním kole. Halep ztrácí na Karolinu jen 300 bodů a narozdíl od ní je silná na antuce. v současným pavouku je to určitě jedna z největších favoritek FO, jestli ji dali ten kotník dohromady. a pokud vyhraje, stane se světovou jedničkou.
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: no právě..ale druhý kolo, nebo něco takového je málo, to je fakt..Jak dopadla loni Kerberová? Nevim, kolik toho obhajovala...Halepová ale ztrácí už hodně na Káju, ne?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: ja od Karoliny na FO nic nečekám, antuka ji nejde, maximum tu má, tuším, druhé kolo... tak aspoň nic neobhajuje a muze jen prekvapit. nastesti je to poslední turnaj antukove sezóny. ted jen, aby nezahrozila Simona, ta má na FO šance mnohem větší, pokud už zpracovala zranění kotníku z Říma.
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: přesně, moc dobře hrála...a možná tím, že od sebe vlastně nic nečeká, tak by mohla hrát úplně v klidu..
    jinak Kerberová hned venku..pro Káju jedině dobrá zpráva :) teď ještě něco uhrát..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak Kvitove comeback match mel mnohem slibnejsi prubeh, nez jsem ocekaval... Boserup neni top protivnice a furt je to antuka, pro Petry hru nejhorsi povrch, takze velky veci od ni v Parizi necekam. nicmene krome obrovsky chuti hrat ukazala dnes i dost prehledu, citu pro hru a par moc hezkejch uderu. tak snad se opravdu dovede vratit na top uroven.
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    Andre trenuje Djoka neee neeeeee :/
    KLX
    KLX --- ---
    Počkej, už je to jistý, jo? Jestli jo, tak klobouk..
    JOPS
    JOPS --- ---
    Kvitová bude hrát Roland Garros? Wow, to je fofr
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    NIMBUS: už aby byl Wimbledon :-D
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Pro mě každopádně skončilo RG dřív než začalo ;-/
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Ještě víc pěkně :)
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Pěkně!
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Já TAK doufám, že dneska Rafa vyklepne Noleho :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Z těch sestřihů tam Bouchard vracela nesmysly... neskutečný...
    Holky to měly nějak osobní?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam