• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    KLX
    KLX --- ---
    16:30? Jestli to bude bitva se všim všudy, tak to bych mohl stihnout aspoň konec..
    Koukali jste na toho Djokera? Co se s ním děje? Jsem snad ještě neviděl, že by někdy dostal kanára..to mu došla motivace, nebo nechápu..
    Jinak koukam, že Rafa prochází turnajem dost suveréně, i když naposledy měl skreč..fakt slušnej útok na titul, zatim..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ONDRA_99: na livesport hodi vzdy stejny zacatek obou zapasu a az pozdeji upresni, takze ja vcera po vyhre Karoliny videl 15:00
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SPLIFFBOY: Uz vcera bylo 16:30
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    yes! oproti vcera deklarovanym 15:00 je nyni zacatek planovany na 16:30. ideal! :D
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    *a asi to nejdůležitější byla chytřejší v rozhodujících výměnách
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    BIOBOID: nešel ji ideálně první servis, na druhou stranu žádný neštěstí to taky nebylo, Karol hrála výborně bojovala, nedala ji míček zadara a sama servírovala relativně dobře, hlavně byla hrozně klidná a precizní
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    To jsem fakt nečekal.
    To Garcia kazila?
    KLX
    KLX --- ---
    ONDRA_99: já zjistil, že mam v kanclu odpol službu..grr..asi zavolam, že je tady bomba, nebo nevim :-)..ale možná zapracuje počasí, ale to nechci kazit zítřek ostatním takový rouhání, že by až v pátek třeba :))
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KLX: Jj, ja mam zrovna zitra homeoffice, takze na tuhle dobu si naplanuji pauzu. Kazdopadne, jestli vyhraje, tak je svetova jednicka. Jestli prohraje, bude dale svetova trojka za Kerber a Halep.
    KLX
    KLX --- ---
    Pecka!!! proti Garcia už jsem jí fakt vůbec nevěřil, kór u ní doma..bravo! S Halepovou by to mohl být vážně super zápas..já si snad vezmu volno boco :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    koukal jsem jen na casti, v praci po me furt nekdo neco chtel.. audit, pak schuzky, fakt nepochopim, ze si to nemuzou nechat po RG :D

kazdopadne co jsem videl byl od Karoliny velmi solidni vykon. semifinale na Rolan Garros je v jejim pripade zazrak. Dalsi zazrak byl obrat Halep proti Svitoline, to si asi musim pustit ze zaznamu nekdy. Jsem na jejich semifinale fakt zvedavej, vyhra Karoliny by byl uz echt zazrak, ale asi na en pomalu zacnu verit :) kazdopadne doufam, ze se zitra nezacne uplne vcas, protoze muj kalendar neni sledovani zas moc naklonenej a tohle fakt chci videt!

a taky toho Nadala s Thiemem v patek. jak nemam rad antukovou cast sezony, tak letos se nejak nemuzu dost nabazit :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jelena Ostapenko v Timea Bacsinszky
    Simona Halep v Karolina Pliskova
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    hlavně super hra, hrála jednoznačně nejlíp co na French Open předvedla.
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    dobře ona. tak teď už jen Halep nejspíš...
    KALTY
    KALTY --- ---
    Plíšková!
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Co jsem v nový práci a musím tam fakt pracovat, tak z toho tenisu vůbec nic nemám :-D
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak Šafářová s Mattekovou dál.
    Plíšková bojuje s Garcia. Jen škoda, že na to nemůžu koukat.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Dost mě mrzí, že nevidím Djoka s Thiemem, když koukám na ty výsledky. Musím to bejt legrace. Nejdřív Djok prohrál na tiebreak, pak už byl asi víc zlomenej takže 3:6 a aktuálně rovnou 0:5. Lol :))))
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Tak ve čtvrtek semifinále Ostapenko - Bacsinszky. Obě mají narozeniny 8. června... Pěkná shoda ;-)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    BIOBOID: no ja celou dobu skodolibe doufal, ze Cepede neunese tihu okamziku, to byla Karoliny jedina spasa dnes. kazdopadne Garciu pozene to prasacky francouzsky stado, takze ta se asi neslozi, i kdyz zas ten tlak na ni bude velkej. coz teda i na Karolinu skrz ten nepratelskej dav, ale jestli je na okruhu zenska, kterou by tohle rozhodit nemuselo, tak Karolina. jen at ten servis pozejtri lip funguje, at zas neotaci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam