• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    SPLIFFBOY: kdyby listky staly 190 liber tak je to jeste celkem v pohode, mam pocit, ze jsem nekde cetla ze se splhaj az k desitkam tisic

HANNA: ja jsem je mohla mit od synovce, on by je mel nejak z prace, mivaji takhle listky na ruzny sportovni udalosti (napr. pres nej lamu ten vip laver cup)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    HANNA: finale jsou drahy: 155/190 £ centre court finalova sobota/nedele. navic se vetsina listku na wimbledon prodava skrz loterii bez moznosti volby kdy kam. konkretni listky jdou do prodeje v poctu jen nekolika set pouze den predem...

ja vloni studoval predprodeje us open a predloni french open, tam je to snazsi a myslim i levnejsi, co si matne vybavuju. kazdopadne finale je vzdy velkej luxusni, drivejsi faze turnaju jsou vyrazne cenove dostupnejsi a zazitek je to asi velkej, ja mam teda z venku zkusenost jen s turnajem mistryn (kde mi zas ledacos vadilo).
    HANNA
    HANNA --- ---
    MEESHA: jak se k tomu člověk dostane, resp. máš představu, kolik stály? je to i můj sen, ale nikdy jsem si netroufla zjišťovat víc... :)
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    Wawrinka tvl.. jako chápu že byl trochu z formy a tráva neni jeho top, ale v prvním kole GS ? :-o
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    uff, kdo to moderuje na nova sport2? to je koukalova? tak neposlouchatelnej hlasovej projev jsem v tv dlouho neslysel. snazil jsem se ted chvili fandit petkovic proti pome-bitch, ale to se neda...

jinak jsem videl pulku druhyho setu Kvitovy a hrala slusne :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tak ja si tu ufnuknu, prave jsem odmitla listky na 15. a 16. 7. na Wimbledon :( byly jen pro jednu osobu, bez ubytovani a letenky a ja jsem na dovoleny jinde... :/ 15. je zensky finale a 16. muzsky... tohle je muj sen, uaa!!
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    Kajaaaaaa!!! titul je tam..
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    HONZIK_HAPPY: tak jinej Stepanek haaa jsem ja to ... njn jen stiham sledovat odkazy bo KVIFF ... sakra
    JOPS
    JOPS --- ---
    HONZIK_HAPPY: Fakt ?? Kdyz se na to podivam horem a dolem, tak je potreba. Erdychovi vstepit tu Stepankovu vychcanost a ze se u tenisu da premyslet a ze to nemusi byt jenom bum bum od zadni lajny. Na to jsou experti jini strelci (novak, nadal, murray)
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    Berdu bude trenovat Stepec haaaa
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jinak Karolina se po Eastbourne opet posouva do cela race zebricku (bez ohledu na vysledek zitrejsiho finale s wozniackou...)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SPLIFFBOY: jo uz jsou venku informace, ze pro problemy s hrudnimi obratli...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    CARLITO: jj, vim, jen jsem zatim nikde necetl, proc Konta skrecovala
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    SPLIFFBOY: už je ve finále .)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SPLIFFBOY: a do tymu zbytku sveta by se mohl pridat DelPo :))
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    takze laver cup zatim evropa: federer, nadal, thiem vs svet: raonic, isner... no nevim, evropa sice v zebricku atp dominuje, ale turnaji by prospela aspon nejaka rovnovaha sil. asi by meli do tymu evropy fakt angazovat berdycha, at maji i nejake slabsi misto... :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Karolina je v Eastbourne v SF a vypada to, ze post jednicky uz pomalu klepe na dvere. Halep v QF vypadla, takze se nr. 1 pred Wimbledonem stat uz nezvladne. a tam obhajuje 430 bodu, Kerber obhajuje 1300 bodu a Karolina jen 70, takze kdyby tyhle tri vubec pristi tyden na turnaji nehraly, Karoline by ten post jednicky zrejme spadnul do klina i sam. A ta holka ma navic i formu, moc se na letosni Wimbledon tesim, Karolina jedna z favoritek, vracejici se Petra muze prekvapit, dalsi cesky holky taky vubec ne marny, prima to bude :)

naopak Berdych bude obhajovat lonsky semifinale, takze pokud selze brzy, bude se poroucet z top20.

a k oznamenym hracum na LaverCup se pripojil Thiem, to me taky potesilo :) jen jsem zvedavy, jak chteji postavit svetovy tym tak, aby to bylo aspon zdanlive vyrovnane. aby vubec v tu nedeli bylo jeste o co hrat...
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    HALLE 2017 FINAL Highlights ~ Roger Federer vs Alexander Zverev HD 720
    http://www.youtube.com/watch?v=U_h8RCvoofY
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    tak prej to dala... to je radosti ... ;)
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    MESKALITO: ja nejak ji nemuzu fandit ... achjo ... skoda toho zraneni Lucinky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam