• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    BELKIN: Teď jsem koukal, jak nebyl schopnej dopodávat třetí set.. To jsou ty momenty, kdy proti lepším hráčům přijde o zápas.

WYMA: Já mám podobný pocit a nechápu, že ty trenéři nerozvíjí styl co s nim hráč hraje od malička, ale vždy se prosadí se svou. Berďa takhle bral trenéry cíleně, snad se už poučil.

A nakonec malinko letošních statistik - Fedex 26/2, Rafa 45(!)/6. Andy 23/9, Djoker 28/7 a Berďa 28/13
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Tam je ten pavouk tak moc - samozrejme ve chlapech - sem se zrovna s tatem vsadil ze jestli Berdas postoupi pres Ferku tak si dame hlta te whisky co mu dovezla mati. A jen tak sem nahodil - "si predstav co za zvracenosti by sme museli provest kdyby to cely Berdas vyhral" :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    BELKIN: Honzik byla ta druhá :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Si pamatuju jak v poslednich letech sme tady fandivali Tomovi, dvě holky Mesha a ta druha a ja a Nimbus, i kdyz Nimbuse dotlačit k fandění Berdasovi když ještě stál na kurtu RF občas bylo na dlouho.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    By byla sranda kdyby to teď Berďa vyhrál :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tady v ty vymene dobihala Rybarikova ten mic neskutecne... https://youtu.be/5g5acTORpPY
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ja to videl skoro cely a podle me.hraly obe az na par vykyvu skvele. byl to vybornej match, komentatori to pasovali na dosud nejhezci zenskej zapas letosniho wimbledonu, coz bych tak uplne nerekl (treba Konta - Vekic je velka konkurence), ale nemyslim, ze je Pliskovy nejak moc co vycitat. obcas prisla UE v nevhodnej okamzik, ale ze by celkove hrala spatne rozhodne rict nejde.
    WYMA
    WYMA --- ---
    BIOBOID: jj, videl sem druhou pulku, a presne jak pises.
    asi to bude tim kotyzou, ale jeji styl mi stale vic a vic pripomina kvitovou. tvrdy rany, ale min chytrosti a taktiky.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Nutno si přiznat, že ta slovenka byla tenisovějšî, celkově lepší. Karolína rány bez variability a slušný podání, jinak nic...
    WYMA
    WYMA --- ---
    BELKIN: nj pliskova klasicky neschopna dotahnout druhej set a zapas do viteznyho konce.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Aspon na toho staryho Berdase je spoleh! :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Mě se jebe skylink takže vidím jen druhý kurty. Možná naštěstí, btw na ČT včera dávali Colomba - bez reklam, v neber to.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tvl a ty saty od nike, v kterych Petra letos hraje, jsou takhle kdyz je propoti hodne nemilosrdny... uff.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ze ta Kvitova se vzdy nejdriv set rozehrava... byla by skoda ted vypadnout, snad to otoci. vsichni povinne pustit Misu Davida, at to zlomime :D
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Sakkariš, měla to pěkně rozehraný
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    SPLIFFBOY: jj ja vim, taky jsem to cekovala :))
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    MEESHA: 190 liber je castka na oficialnim webu, ale asi plati v pripade, kdyz mas v ty loterii stesti na moznost koupit to finale... verim, ze ostatni cesty se prodrazej.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    SPLIFFBOY: kdyby listky staly 190 liber tak je to jeste celkem v pohode, mam pocit, ze jsem nekde cetla ze se splhaj az k desitkam tisic

HANNA: ja jsem je mohla mit od synovce, on by je mel nejak z prace, mivaji takhle listky na ruzny sportovni udalosti (napr. pres nej lamu ten vip laver cup)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    SPLIFFBOY: No ty kraso!!!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    HANNA: to jsem si odplivnul na cibulkovou. koncovka tretiho setu byla celkem napinava, ona se furt hecovala svym pome, nejaci jeji fanousci vypitym hlasem taky, bylo to otravny :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam