• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    SPLIFFBOY: no slyšel jsem že bude hrát dva zápasy po sobě, ne dva jeden den, tj. čtvrtfinále se hraje ve středu a novak hraje zítra osmifinále, samozřejmě den k dobru pro berdicha může být super, ale za mě má už splněno po dnešku, vůbec jsem mu nevěřil.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SLAMITCH: kazdopadne bude Tomas odpocaty, druhy ctvrtfinalista pojede zitra dva zapasy v jednom dni... coz jste ted urcite vsichni slyseli, ale treba nekdo na Rafu nekoukal :D
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    SPLIFFBOY: Já vim. Smazal jsem se, než jsi odepsal :) Ale tu chvíli, co jsem tomu věřil, jsem měl fakt radost :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SLAMITCH: ne, ceka ho vitez duelu Djokovic x Mannarino... takze Djokovic, troufam si tipovat :D ale co, ctvrtfinale je peknej vysledek
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Ten zápas Rafy, to je dlouhý jak Tour de France.. od deseti Twin Peaks! :-D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ale jo, hral dobre Tomas dnes... hlavne servis super. tak snad to bude chodit i priste proti dzokovi
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Berďa fér :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    Rafa prohrál dva sety, to jsou mi věci..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    mam se cejtit provinile, kdyz fandim Thiemovi? :D
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Už toho Berďu poznávám
    JOPS
    JOPS --- ---
    jenom po ocku kouknu na match Wozniacki vs Vandeweghe a jako cumim jak puk. Ta Vandeweghe je taky slusnej delostrelec. Ale Caroline to zase slusi, takze fandim motorove mysi Caroline :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Laver Cup...

nejde o nic, takze tam to neni o tom vymacknout ze sebe to nejlepsi, spis jde o to se nezranit.

ale

zase

Kurva proc ne. The best of. Proc se nejit podivat na fedexe, nadala a spol. Proc ne.
    WYMA
    WYMA --- ---
    SPLIFFBOY: no třeba zrovna to, že hraje tým evropy proti zbytku mi přijde jako naprostá hovadina (viz. ten zmíněnej hokej).
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    WYMA: me se libi prilezitost videt tu hrat federera, nadala a dalsi velky jmena... ale taky mam trochu strach o atmosferu. je to umelej turnaj, nehraje se o nic... ani body, ani reprezentace svoji zeme... navic mam listky jen na tu nedeli, bojim se, aby pri nevyrovnane skladbe tymu evropy vuci zbytku nebylo po prvnim zapase vymalovano a nehrala se uz jen ta exhibicni ctyrhra (to by teda hrozilo jen kdyby team europe vyhral vse v patek i v sobotu, coz asi uplne pravdepodobny neni...).
    WYMA
    WYMA --- ---
    já mám ohledně laver cupu stejný pocity jako ohledně světovýho poháru v hokeji. umělá komerční akce, podnikatelskej projekt, za mě nuda.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    laver cup pri prilezitosti dnesniho wimbledonskeho zapasu berdych x thiem ohlasil berdycha jako thiemova spoluhrace a dalsi posilu team europe na laver cupu... vlastne nevim, jaky ohledne toho mam pocity.

porad jsem se nerozhodl, zda nakonec pujdu :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Tak ale dneska to vážně nebyla zkouška.. Uvidíme s Thiemem
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    dobre Tomasek ;)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    MEESHA: Tak treba zrovna teď :))
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    BELKIN: nj to byly krasny roky, kdyz Tomas jeste neco uhral :/