• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    KERB: děkuju.
    KERB
    KERB --- ---
    VESPER_INDIGO: hele dost toho běží na batmanstream.com
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jestli ten treti set neurve, tak budu nasranej :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ja koukam pres apku fortuny streamovanou do telky (telefon samsung-telka samsung). na fortune bezej streamy kdyz mam nenulovej zustatek, tak tam susim korunu z posledniho vkladu, kterou jsem pri wimbledonu naschval nevsadil. jinak nechapu, co ta Karolina predvedla. kouknu na score, 5:1. kouknu za pul.hodky a ono kurva 7:5?! 6 her v rade?!!
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    VESPER_INDIGO: Streamy fungují vždy 30 dní po poslední sázce nad 30 Kč... Takže jestli máš novou neověřenou registraci, tak se na stream možná nedostaneš
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    ZBYNEK: snažil jsem se pochopit, jak to na Tipsportu funguje a asi jsem holt mimo. Nepřišlo mi, že se tam dá na live zápasy takhle koukat. Tak díky za tip, zkusim znova.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    VESPER_INDIGO: Stream na tipsportu nestačí?

Teď sleduju Plíškovou a možná lepší to nevidět... Vede 5:1, podání prohraje 0:40 a pak prohraje set :-( Ach ta hlava...
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ja teda na tenis nekoukam :DDD
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Denis Shapovalov stuns Rafael Nadal in Montreal
    https://www.youtube.com/watch?v=RxzQhL1KP4I
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    Ahoj, prosim Vás tušíte někdo kde sledovat Rogers Cup v přímém přenosu kromě O2 TV kteří za to chtějí 400,- v rámci zaplacení celé jejich televize? Klidně někde na zahraničním kanálu. Předem dík.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    SLAMITCH: Mrzí mě, že jsem to neviděl...

Každopádně Fedex se teď může přiblížit Rafovi na 10 bodů a po Cincinati jeden z nich nahradí Andyho na trůnu (uvidíme na jak dlouho)
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Kamarád se mi smál , když jsem mu říkal, že Berdych byl dobrej, že na Wimbledonu porazil 18ti letého Shapovalova. Po tom, co mladík teď v Montrealu vyklep Del Potra i Rafu, už ho ten smích snad přešel :)
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: to je jasný..taky jí to moc přeju..a vidíš, ve spojitosti s ČR singlovou jedničkou mi to vůbec nedošlo :-)) to je sakra hezký!!!
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    SPLIFFBOY: jo, vcera super match - monfils x nishikori
    ja proste Gaëla obdivuju. odvratit 5 matchbolu a pak vyhrat s takovym stylem.....klobouk dolu.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: o tom žádná, ale ty body si Lucka uhrála a já to podotknul spíš pro to, že se může v jeden okamžik sejít na pozici singl i debl ženský jedničky česká holka, což je vzdor okolnostem hezký
    DUKON
    DUKON --- ---
    BORG VS. MCENROE Trailer (2017)
    https://www.youtube.com/watch?v=IgfFdEOGUqE
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: Mno myslim, že vzhledem k okolnostem o to Lucka asi ani moc nestojí :( Takovej neradostnej posun do čela..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    kouka vubec jeste nekdo na tenis? :D

mimochodem vnimate, ze diky tomu nestastnemu zraneni Beth se muze Lucie, pokud bude dal docasne hrat s nekym jinym jako treba ted s Barou, snadno stat v nasledujicich 4 tydnech (nez se odepisou body za lonsky vitezstvi na US open) deblovou svetovou jednickou? :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    vlastne Novak taky ukoncil sezonu... tak je Tomas asi aktualne sedmy... to bude slusny lazaret na tom okruhu do konce roku.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Wawrinka predcasne ukoncil sezonu kvuli problemum s kolenem. to mimo jine znamena, ze Berdych ma vyssi sanci, ze se kvalifikuje na turnaj mistru (nyni je prubezne devaty v race, takze v zebricku bez Wawry drzi posledni postupove misto).
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Hele, fakt bych změnil název skupiny.. už ti říkám pár let ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam