• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ZBYNEK: nahrazen Kyrgiosem
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    US Open, 1. kolo: Sharapova x Halep!

Asi budu sledovat už od začátku :-)
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: Tak jsem na to koukal večer u večeře..strašnej hnus..fakt respekt, že se vrátila k tenisu
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Otázka jestli nakonec nastoupí Raonic - odhlásil se z US, tak uvidíme, jestli se dá do kupy (a jestli bude chtít)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    + shapovalov. nominace jsou kompletni.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    hmmm... laver cup oznamil del potra a sasu zvereva... ty bych i videl rad :) no co uz...
    DUKON
    DUKON --- ---
    SPLIFFBOY: mi pokazila snidani
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    videli jste dnes zverejnenou fotku ruky Kvitove na operacnim sale po tom utoku? vypada teda o dost hroziveji, nez jsem si predstavoval...
    KERB
    KERB --- ---
    KLX: jj, mugu je v ráži od Wimbledonu, ale takovej debakl jsem nečekal.

viděl jste někdo kvitovou v new haven? podle vysledku to taky moc nezvládla
    KLX
    KLX --- ---
    Mě teda doslova šokoval způsob finále teď v Cincinnati..Halepová měla bojovat o post jedničky a dostane 6:1 a 6:0..ve finále? Na to mít lístky, tak jsem fakt nasranej..(a teda klobouk před Mugu)
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    KERB: děkuju.
    KERB
    KERB --- ---
    presne tak, obhajuje finale..
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    BIOBOID: Jedna věc jsou tituly z GS, druhá věc jsou body... Kvitové před lety nestačilo 7690 bodů, Plíšková teď vede s "pouhými" 6390. Špička je vyrovnanější a "cyhbí" tam Serena, která prostě byla o třídu lepší.

Na US open obhajoba finále, takže jí teoreticky ani výhra nemusí stačit na udržení v čele žebříčku.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    lol, tak halep dostava slusne na prdel a dve cesky svetovy jednicky soucasne uz vypadaj hodne pravdepodobne
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: presne, wimbledon s rybarikovou to jsem nepochopil o co slo .) jit dal, tak ten naskok je vetsi. je to o tom, ze zadna nema stalou vykonnost, dlouhodobe, vzdycky se nekomu podari treba dva turnaje za sebou, ale aby to trvalo mesice to ne..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    a jinak teda v dnesnim finale osobne lehoulince favorizuju Garbine :) ale sazkovky to videj cca 50:50.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak ona, tusim, nejaka ctvrtina vsech dosavadnich jednicek ten GS proste nemela, o tom prece post jednicky neni... ano, svedci to o vyrovnanosti, ze nekdo nedominuje stylem, jako Serena... coz me nijak nepoburuje, spis to pro me dela ten sport zajimavejsim. Stejne tak me nepoburuje, pokud se tou jednickou ted stane Simona, bude to naprosto zaslouzeny... Karolina ten post ziskala dost tesne uz v tom cervenci a to hlavne vinou mizernyho vysledku z Wimbledonu, kdyby tam neuhrala takovou tuzku, mohla mitpohodlnejsi naskok. ocekavam, ze do konce roku bude jeste o ten ranking pretahovana, koneckoncu race je vyrovnanej celkem taky a pred Cinci ho vedla Svitolina. rozhodujici bude samozrejme vysledek US Open, kde Karoline docela verim, ale furt je to zenskej tenis, stat se muze cokoliv :)))
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Zaslouženě.
    Jedničky bez titulu z granslamu? O čem to svědčí? O vyrovnanosti hráček? Nestálostí výkoností?
    KERB
    KERB --- ---
    takže pozor, chápu to tak, že je ted halepova 5 bodu od toho aby sesadila karolinu? cili vitezstvi a kaja se porouci po mesici .))
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: no tak uplně marná ne, ale tady to vypadalo jakože jede na půl plynu, né moc soustředění, bylo vidět že to pouští trochu potom, že je smířená... a mugu ta hraje jak z partesu teď. ta přesnost to je tou únavou a pohyb na kurtu taky nic moc - btw. když tu síť zkusila tak to byl bod většinou. uvidíme co simona, ale ta si pro tu jedničku půjde...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam