• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    KERB
    KERB --- ---
    KALTY: karolinu na E1, uz se tesim
    KALTY
    KALTY --- ---
    Dávají ten tenis dnes na Eurosportu třeba?
    JOPS
    JOPS --- ---
    KERB: jsem rad, ze jsem to nevidel live, protoze bych ji asi musel nadavat :))))
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: presne, to jak jsem videl hrat petru, to je ta stara kvitova v nejlepsi forme
    KERB
    KERB --- ---
    BIOBOID: ma v ruce dynamit, pripraveny utoky, presnost, vse... se mrkni na sestrih na youtube z toho zapasu

Kvitova vs Muguruza USOPEN
    https://www.youtube.com/watch?v=WibN6WOdqUE
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    víme :)

a pokud Karolína dojde do finále, zůstane světovou jedničkou a nikdo to nezmění. jakejkoliv horší výsledek ji bude post jedničky stát.

mě by se moc líbilo to finále Petra x Karolína. nicméně se obávám, že Karolína má teď horší šance toho dosáhnout než Petra.
    KALTY
    KALTY --- ---
    No a pokud ŠAF a PLI postoupí tak půjdou proti sobě

KLX
    KLX --- ---
    A koukal jsem dolní polovina pánského pavouka docela zajímavá..Kromě Querreyho tam snad není ani jeden nasazený..slušně to vyšlo..a hvězdy se tam vyřešej mezi sebou v druhý půlce
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    BIOBOID: hele na začátku trochu víc UE, Garbine ji odskočila o break na 4:1, ale Petra v tom následujícím gamu odvrátila 3 breakbally a vyhecovalo ji to. Slušně podávala, skvěle returnovala, dostala se do té své zóny a držela vysokej standard. Hecovala se ("pojď! jedeme!"), absolutně se nenechala rozhodit svýma chybama, pokud přišly, a to třeba i když darovala důležitej bod dvojchybou (teď nevím, zda to bylo na breakball a nebo v tiebreaku), mávla nad tím rukou a byla naprosto v psychický pohodě, což se nedalo říct o Garbine, ta začala bejt frustrovaná a tím to Petře pomalu usnadňovala.

Proti Venus má pozitivní bilanci a jestli ji zůstane tahle bojovnost a radost ze hry, věřím, že je nyní černým koněm tohohle turnaje.
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: Taks měl pravdu s tou Ostapenkovou..a docela dostala..

mam dotaz..od kdy se hraje grandslam pánskej debl na dva sety? To je zase nějaká novinka, ne? Ale možná jsem se jen právě probudil.. :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    SPLIFFBOY: A jak hraje Kvitovka? Řeže to a padá to?

Karol furt válčí s hlavou a navíc každý chce skalp world 1....
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    je usmevne, ze jsem pred zapasem cetl po diskuzich, jake by to bylo fajn, kdyby Petra odklidila Karoline Garbine z cesty za premiovym titulem z grandslamu. Petra je v NY ve velke forme, pokud ji vydrzi a obe pujdou dal, bude pro Karolinu predstavovat mnohem zasadnejsi problem nez Garbine. a sance na ceske finale povazlive rostou... :)))
    KERB
    KERB --- ---
    takže je to tam, to teda čumim!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    moc dobrej vykon od Petry. skoda, ze to nezacalo driv, dele uz ponocovat nemuzu..ale verim, ze Petra druhej set urve.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak po vcera vypadnuvsi Ostapenko a Radwanske (ktera byla velkou potencialni ctvrtfinalovou hrozbou pro Karolinu) se dnes porouci Sharapova, to se nam ten pavouk hezky cisti :D kdyby ted jeste Petra vyradila Garbine, tak by se mohly dit veci :)))
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    stejne je to hrozne vachrlata svetova jednicka :D
    a Serena porodila a furt se chysta vratit na australian open...
    Karolina by mela zabrat, at ten grand slam urve, dokud je cas :)))
    KERB
    KERB --- ---
    dobrá práce
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Slušně na matchballl
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Jako bych se už na US nestresoval dost s Rogerem
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    no nechava se osetrovat, tak nevim :(