• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    NIMBUS: Jeste když sem mel DIGI TV tak tam nějak v te době dávali ATP a tam náhodou Kohl byl takovej muj oblibenec. Ale po čase mi přijde jako takovej německej Rosol.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    NIMBUS: Tak ty sleduješ pane. Toho germánskýho šampona da ve třech. Dneska ráno byl fakt libovej delpa.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Fedex se celkem rozehrává
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    "Jak se delPo připravíš na další mač?" - "To nevím, pro mě je už tohle nejvíc" :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    To je přesně proč nemám rád tyhle us a aus openy - ze si takhle, je uz beztak vecer, otevru pivo a ono to pak konci kolem treti po pulnoci :))
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    delpa je neskutečnej střelec :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    7:1 !!!
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Ted ten delPo to je paráda :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    :(
    KUDLA
    KUDLA --- ---
    Škoda Lucky
    KALTY
    KALTY --- ---
    A sakra
    KERB
    KERB --- ---
    BIOBOID: jj tak to bylo, ale po tom comebacku pusobi vic vyrovnane psychicky
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MESKALITO: V klidu. Je to Kvitovka. :-) Jeden den porazí i Nadala a druhej je schopná prohrát s uklízečkou......
    bylo by to samozřejmě mega....
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    hrajou zatím skvěle, ale že budeme mít dvě holky ve finále, trochu vlhký sen, wake up!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    SPLIFFBOY: Teď si to jdu pustit a tam Mats.... super, takovej zápas potřebovala!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    48 minut?! ta holka dnes vubec nemyslela na nas workoholiky, co ztracej pojem o case! uz jsem si nestihl pustit ani kousek v tramvaji cestou domu... :D
    KERB
    KERB --- ---
    ZBYNEK: no jo no, karolina s prstem v nose
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Na půlku kurtu praží sluníčko, druhá půlka je ve stínu... Blbě se na to kouká, a to radši nebudu hodnotit jak se kouká holkám... Hlavně že je hnedka ze začátku break! :)
    KLX
    KLX --- ---
    KERB: Já taky, ale Šafi je pro mě prostě Šafi..té přeju už roky vždycky nejvíc! :)
    KERB
    KERB --- ---
    KLX: za to peklo co si prozila rozhodne kvitovy to preju nejvic
    KERB
    KERB --- ---
    KALTY: makej, doufám, že to nebude takový psycho jako ten minulej zápas, jak odvracela matchbally .)
    KALTY
    KALTY --- ---
    KERB: Tak to abych běžel domů :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam