• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    N_I: jj a ma vyssi rotace u micku nez Nadal :)
    N_I
    N_I --- ---
    SPLIFFBOY: Velky prekvapeni, fakt krasnej zapas s Rogerem!

Kdo me jeste prekvapil byl Jack Sock, nic sem o nem nevedel a par uderu tam dal hlavne z forehandu jak pan!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    hlavne Nick hral celej vikend skvele! toho talentu je takova skoda, kdyby mel trochu vic sebekazne a umel se stejnym nasazenim hrat i obycejny turnaje vcetne uvodnich kol, dokazal by velky veci...
    KALTY
    KALTY --- ---
    JOPS: taky tak nějak napůl.
    JOPS
    JOPS --- ---
    asi budu za hajzla, ale fandil jsem v poslednim zapase Kyrgiosovi :) Chtel jsem si to jeste uzit tou posledni ctyrhrou :) kua drat :)
    KERB
    KERB --- ---
    NEVADA_: long live the king
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    a laver cup dobry, nakonec me docela mrzi, ze jsem listky na dnesek prenechal kamaradovi, cekal jsem, ze evropa to skrz svou papirovou dominanci dotahne v jednom, max dvou zapasech a ze cela ta soutez nebude mit atmosferu... zjevne jsem se v obem zmylil :)))
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jezis to byly nervy :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: oni ho nechteji "ukoncit v singapuru", singapur proste ma smlouvu do 2018, Istanbul i Dauha mely predtim trilety kontrakty. a Cernosek o tom uz jednou mluvil do medii pred par mesici, ale tehdy rikal, ze bez vyznamny pomoci od statu je to financne nedosazitelny v Praze. kazdopadne byla by to bomba, ja v tom duchu i komentoval neco na fb strankach wta po lonskym rocniku, protoze atmosfera v Singapuru stala celkem za hovno :)
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    A přesto je Roger král! :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KERB: Pred chvili sazka mela kurz na federera 2:50 a nicka 1:60 :)))
    Uz to zmenili:)
    KERB
    KERB --- ---
    tak roger se trapi ...-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KERB: Jj
    Taky me to zaujalo
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    KERB: Bylo by to úžasné.
    KERB
    KERB --- ---
    a slyseli jste? ze wta chtej ukoncit turnaj mistryn v singapuru a oslovili O2 arenu? no to by bylo ...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    tak laver cup pristi rok chicago..
    KERB
    KERB --- ---
    vsechny ty zapasy byly skvely.

ale jako klobouk dolu pred Isnerem,ze vydrzel servirovat ty svy nechytatelny bomby pres hodinu a pul a vsechno mu vychazelo, neuveritelny
    RUSTU
    RUSTU --- ---
    Berdych - Kyrgios byl vynikající zápas. Oba neskutečně podávali, fakt super.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    skvela akce.. sla jsem i dnes vecer a prislo mi, ze lepsi los jsem si snad nemohla ani prat

nektery ty vymeny v te ctyrhre byly uzasny...
    super atmosfera..

skvely..
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Parádní celej projekt! :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Nadal se smeje. Neuveritelne :)))

A z meho pohledu docela dobre zapasy. Videl jsem dneska Nadal vs Sock a docela koukatelne. Dve hovada co v prumeru davaji mickum rotaci kolem 3000 otocek za minutu. A rekord v zapase bylo lehce pres 4000 rpm. Huh :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam