• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    KERB
    KERB --- ---
    cumite nekdo nadal x kyrgios ? dle ocekavani masakr, ten kyrgios ma neskutecnej potencial, to je nehorazny jak je schopnej hrat...
    KERB
    KERB --- ---
    N_I: takže pozor, berdych měl náký trable se zdravím či co... ted se odhlásil z šanghaje

"Dvaatřicetiletý Berdych se odhlásil kvůli zdravotním problémům, které ho výrazněji limitovaly i v Pekingu, kde ze stavu 6:1, 4:3 s výhodou brejku prohrál utkání druhého kola s Rusem Andrejem Rubljovem."
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: nevidel, sel jsme cvicit. ale Garcia ma formu, pral bych ji, aby porazila Halep a dotahla to do Singapuru... i kdyz chudak Konta zas, jestli ji zas v posledni minute nekdo predbehne :DD
    KERB
    KERB --- ---
    mě spíš zajímá petra, viděl ste to někdo?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak se Simona dočkala a stane se další v řadě letošních světových jedniček :D
    KERB
    KERB --- ---
    N_I: petra titul!

berdych, tywe copak grandslam to uz je skoro jasny ze neda, ale kdo vi jestli se dohrabe do prvni desitky zpatky
    ted nova krev, shapovalov, zverev,kyrgios atd. myslim ze tu sanci uz mozna projel , od ledna zas joker,wawra,murray,nishikori, n... no bude to mit tezky
    N_I
    N_I --- ---
    KERB: uz zapas predtim mel nejakej vypadek a jeden set prohral kanarem...noco..stejne je to hnusak nesympatickej..:)

petra titul!
    KERB
    KERB --- ---
    bylo jasný, že pokud bude Petra v normálu tak si bara neškrtne, dobře petra
    KERB
    KERB --- ---
    N_I: jj, hlavně nechápu, první set vyhraje 6:1, ten jsem ještě viděl, ale pak ho teenager přejede v dalších dvou tak to jsem nějak nepochopil
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak prece Petra, s prehledem...

jinak Halep bude hrat v semifinale s Ostapenko o to, zda se stane svetovou jednickou... takze analogicky finale RG.... tak jsem zvedavej, i bych ji to pral, ale nezda se, ze by to psychicky zvladala.
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    Úplně jasno Baaaaara!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ZBYNEK: ja asi Petre, ale je to dilema.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    SPLIFFBOY: Budu fandit Báře...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Karolina vypadla, videl jsem jen poslednich par micku... ale Petra i Bara jdou dal do all-czech QF, takze budeme mit cz semifinalistku, pokud Petra udrzi svou neporazitelnost s krajankami, tak ji. pral bych ji titul :)
    N_I
    N_I --- ---
    Berdych zase konec ve druhem kole...pokud se jeste nekdy zvedne tak snim botu...
    dle me uz pojede jen dolu..:/
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Bára a Kája taky ;-)
    KERB
    KERB --- ---
    kvitová bez problémů
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    což znamená, že se po pekingu dost dobře možná dočkáme zase nové jedničky wta tour :D
    KERB
    KERB --- ---
    ZBYNEK: jj, koukal jsem...
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Muguruza skrečovala Báře za stavu 1:6, 0:2...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam