• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tvl to je drama zas. skoda toho tiebreaku! ale hrajou obe dobre.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Wozniacki je furt hezká baba! :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    i když Halep-fans už maj o infarkt postaráno, protože Simona na první pozici podle live žebříčku už stejně není...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    a je to tam :D po světové dvojce jde balit kufry i světová jednička a Karolína je nejvýše nasazenou semifinalistou turnaje mistryň :) fakt bych si přál, aby to teď Karolína celý vyhrála, ostatně soupeřky má víc než hratelný, a skončila rok na postu jedničky, už jen kvůli Halep-fans :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Garcia vyhrála nad Caroline... zatím mi to hezky vychází, když teď Svitolina porazí Halep, jako ostatně ve 2 ze 3 jejich letošních vzájemných zápasů, tak postoupí Garcia a světová jednička pojede domů :D a Karolíniny šance a titul i post jedničky by dramaticky vzrostly.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak Mugu končí, druhou semifinalistou z bílé skupiny je Venus. Respekt ji za letošní sezónu.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ja to vedel :D a nekoukal jsem se, na tohle nemam cas ani naladu. jinak prvni ve skupine zrejme bude. a naopak jsem cetl jeji vyjadreni, ze posledni zapas ve skupine rozhodne nevypusti, ze jde o hodne bodu i penez. kazdopadne fandim v druhym zapase Venus... a v cerveny skupine by mohl vyhrat garcia a svitolina :D to by zas usnadnilo Karoline zisk postu jednicky zpet a obzvlast po vykonu jako byl ten dnesni by rumunskym fanouskum asi praskly cevky :D
    WYMA
    WYMA --- ---
    QAZZZ: podle pravidel to asi nejde, ale kdyby ji z toho turnaje za tohle vyrazili, tak bych se ani moc nezlobil.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Uvidíme s jakým výsledkem skončí poslední dhouhra, podle skóre ještě může být ve skupině první - jestli si to teda s tímhle přístupem zaslouží...
    QAZZZ
    QAZZZ --- ---
    WYMA: vcera hlasila ze na to prdi..
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Ještě štěstí, že jsem to neviděl... :-)
    WYMA
    WYMA --- ---
    plíšková si snad vsadila na svoji prohru. děs. co si asi tak pomyslej diváci, když tam bejvalá světová jednička takhle doslova odchodí zápas.
    JOPS
    JOPS --- ---
    to si s Pliskovou Ostapenko vytrela prdel hodne rychle..
    JOPS
    JOPS --- ---
    Ostapenko je pro me jedna z nejnesympatictejsich tenistek. Vyraz ve stylu Stevena Seagala a nevite na cem jste.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Tam to vypadá na celkovej debakl, když sem dneska viděl kousek Halepky...

Super Tennis HD » Тучка ТВ - онлайн телевидение через торрент стрим
    http://tuchkatv.ru/196-super-tennis-hd.html
    KERB
    KERB --- ---
    jj, jede
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Karolina za hodinku s prehledem, postup ze skupiny je s ohledem na vysledky ostatnich uz jistej, pekne to zatim vede :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    viděl jsem první tři gamy, pak jsem šel cvičit :) mugu by taky mohla přehrát a to by na postup ze skupiny i mohlo stačit. jelena mi přijde nejvíc nevyzpytatelná... :)
    QAZZZ
    QAZZZ --- ---
    KERB: Ano, celkem s prehledem ji vyprovodila..
    KERB
    KERB --- ---
    pliskova dala venus 6:2, 6:2 , videl jste to nekdo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam