• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZBYNEK: jasny, zbytecna asi jo, ale treba vcera jsem byl na finale nohejbalu a obcas ta smec taky nevyjde a posle to nekam doprdele, jako kdyz smecuju ja :)
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    JOPS: Tohle je zbytečná debata... Od profíka bych očekával, že tu smeč dovede aspoň trochu líp zamířit.

Taky jsem dostal, stane se, ke sportu to patří... Jenom je rozdíl někomu střelit do nohy, do těla a do hlavy.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZBYNEK: v tenise je zaklad udelat bod. A kdyz ten balon je nalitej a souper ani nejevi znamku uhnout, tak to do nej naperu taky.
    Dostal jsem jednou behem 4 vymen ve ctyrhre 2x mickem do hrudi (a za sebe musim rict, kua, to stipe :) ). A fakt jsem se netvaril, ze protihrace umlatim raketou :) On se omluvil, rikam mu v pohode a hralo se dal. Souhlasim s tim, ze dostat mickem do palice neni vec, kterou bych chtel zazivat vickrat, ale je to sport a obcas se to stane. A nejsem fanda ani jedne z tech dvou hracek. To same kdyz nekdo trefil Berdycha, tak se Tomas tvaril, ze ho snad chtel zabit. Boze...
    KERB
    KERB --- ---
    NIMBUS: presne tak, chudak delpo .) long live the king
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    SPLIFFBOY: Je rozdíl hrát na tělo (většinou pod nohy) a nebo na hlavu. Jsou to profíci... Ale koukám na to zaujatě.

NIMBUS: Jojo, super sezóna, těším se, jak bude hrát v Londýně :-)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    NEVADA_: No tak ono u tech kolektivnich sportu je lepsi, kdyz jsou ty pary spolu za dobre. A Hlavackova vypada, ze se s ni nebude asi uplne dobre vychazet.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    NEVADA_: tak ja otevrene priznal, ze vuci ni jsem zaujatej... a jestli vzdor sportovnim uspechum musi dvakrat za rok stridat partnerku, tak asi uplne ok neni.
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    SPLIFFBOY: Jestli jsem to správně pochopila, tak ukončení vyšlo od Babosové, protože jí vadilo, že se nebaví i mimo kurt? Hlaváčková spolupráci rušit nechtěla. Proč hned kráva? Na tom nevidím nic divného. Taky nemám nejmenší potřebu stýkat se s kolegy mimo práci. A není v tom nic osobního.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Taky by nemělo zapadnout, že Féďa zase vyhrál Basilej ♔♔♔
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tvl... jako ja se jen nerad a vzacne poustim do soudu lidi, ktery osobne neznam, ale tady si nemuzu pomoct... jestli ona proste nebude krava... https://sport.ihned.cz/...4f2e/?utm_source=m.ihned.cz&utm_medium=hp&utm_campaign=ihnedsport-exportni
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ZBYNEK: me ta epizoda z LOH prijde hrozne nafouknuta... mozna je to moji antipatii k Hlavackovy, kterou od prvniho rozchodu s Hradeckou proste nemuzu... nicmene hrat na telo je legitimni a bezna taktika, zasah hlavy se holt nekdy stava. kazdopadne vzdor te antipatii budiz Hlavackovy titul z WTA finals pran.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    SPLIFFBOY: Od olympiády Hingisovou fakt nemusím, takže doopravdy dvojnásobná radost, že jí vyřadila zrovna Hlaváčková...
    KERB
    KERB --- ---
    JOPS: presne tak, taky ji nemam rad
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jeste by nemelo zapadnout, i kdyz ji nemam rad, ze hlavackova s babos porazily letos skoro neporazitelne hingis&chan a jsou ve finale. a hingis ukoncila karieru (asi tak potreti :D )
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    To je napínavý!
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Mimochodem Garcia-Williams taky zatím v prvním paráda.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    SPLIFFBOY: Znám ji /možná naštěstí/ jenom z bedny :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    BELKIN: ja mam Simonu taky celkem rad, ale jeji rumunstsi fanousci jsou to nejotravnejsi, co lze na fb wta a turnaju potkat...
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    SPLIFFBOY: Halep-fan asi sem. Že není první na žebříčku neva, je taková jedinečná. Rumunka.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Koukám na to a doufám že Williams.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam