• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: samozrejme myslim na finale -)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: no svitolina je v opacny pulce pavouka, to zatim moc ulehceni neni. pro karolinu bude ted klicova halep, myslim, ze tentokrat by ji prehrat mohla... ale vlastne jsem jejich zapasy moc nesledovl. jen vim, ze simonu trapi kotnik, tak treba ji to nebude tak behat :D

pak bude dost dobre mozna v ceste kerber, ktera letos znovuobjevila svou predlonskou formu, ty holce evidentne nedela dobre vysoky zebrickovy postaveni..
    KERB
    KERB --- ---
    takže svitolina venku, karolina o krok blize titulu .)
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Tak čtyřhra holkám bohužel nevyšla :-(
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Hlavně aby si Bára odpočinula, zítra jí čeká s Luckou čtvrtfinále a doufám, že se v deblu dostanou dál...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: no srovnalo se to jen do te miry, ze tam zauradoval Pala a obe damy svorne tvrdi, ze jsou dost profesionalky na to, aby to neprekazelo spolecnymu angazma ve fed cupu. kamaradky z nich evidentne aktualne nejsou.
    KERB
    KERB --- ---
    ZBYNEK: jj, Djoker hral dneska o treningovou zed, taky tam mel naky rozmasirovani, ten loket ho zlobil mi prislo...
    KERB
    KERB --- ---
    BIOBOID: asi myslej kvuli trenerovi... ale to uz se srovnalo co jsem cetl
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: jj, uvazoval jsem nad tim, berdych ma dobrou formu, ale roger taky. jinak nezapomen, jak ted hraje Chung, vyradil zvereva i jokera... nebyl bych si uplne jistej
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Ony maj holky nějaké třenice mezi sebou? To jsem nezachytil....
    WYMA
    WYMA --- ---
    ZBYNEK: ono závěrečné podání ruky taky neoplývalo žádnou srdečností...
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Tak Bára bohužel nepokračuje (což upřímně nepřekvapí), postupně kazila víc a víc a Karolína se skoro ani nemusela moc snažit...

Ale fakt je zajímavé, že Karolína raději při cestě na lavičku raději obejde umpire než aby se potkala s Bárou. Nevšiml jsem si, že by to dělal i někdo jiný, ale možná jsem se jenom málo koukal...
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    SPLIFFBOY: Nejdřív musí porazit Rogera, a ten zatím šetří síly ve třech setech. Tomáš ale ty dvě poslední utkání odehrál fakt výborně.

Co jsem viděl pár balónů, tak Djoker pořádně nevěděl co hrát, respektive všechno se mu vracelo. Samozřejmě otázka jestli tohle Chung dovede tenhle výkon zopakovat.

Skoro bych si vsadil proti Tomášovi, oba noname hráči odvedli fakt super výkon a postup si zasloužili. Na středu si asi dám budíka a budu koukat :-)
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    KALTY, SWALLOW2: Koukám na to na tipsportu... Fakt se hezky tahají o každý balónek a i ten tiebreak byl vyrovnanej...
    Ve druhém setu měla Kája trochu navrch, ale spíš jí to víc padalo a Bára naopak kazila to, co jí vycházelo v prvním, chybělo štěstíčko.

Teď na třetí set si asi dám pauzu od práce :-)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Djokovic venku. kdyby Berdych porazil v QF Rogera, coz uplne necekam, ale prvne by to nebylo, tak v semi by ho cekal lepsi ze dvou noname hracu (Sandgren 97. ATP vs Chung 58. ATP)
    KALTY
    KALTY --- ---
    SWALLOW2: prý Eurosport 1
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    KALTY: Kde to davaji? eurosport?
    KALTY
    KALTY --- ---
    Kouká někdo na ty holky? Nějaký výcuc?
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Tak mě zklamal Thiem. Měl jsem vsazeno a on si klidně prohraje...

Ale soupeř si výhru zaslouží už jenom díky tomu jménu ;-)
    KERB
    KERB --- ---
    KALTY: nevim no, hraje skvele, ale fedexe v tyhle forme co ma posledni rok.. ?

btw. novak se trapi zatim celkem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam