• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    pardon, semi v madridu :)
    KERB
    KERB --- ---
    ja na to koukal, jede jak masina posledni dobou.. to samy kvitka
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Pliskova poprve porazila Halep na okruhu WTA (dosavadni jeji jedina vyhra byla ve Fed Cupu) a postoupila do semifinale v Rime. zapas jsem nesledoval, ale kde se posledni dva roky bere ta uspesnost Karoliny na antuce nechapu. kazdopadne ted fandit Petre a muzeme mit all czech semifinale a jistotu finalistky.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    :))
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    LOKATOR: z mejlu toho asi moc nenalinkujes
    KERB
    KERB --- ---
    TELVIS: fakt tragedie, pritom mentalne vypadal posledni dobou okej, srandicky se stepankem, andre... picovinky blabla .. a skutek utek, .. ho chci videt na vrcholu zas..
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    KERB: hral naprosto desive, skoro 60 nevynucenejch chyb, odchozeny, zadnej zapal, pohublej..
    jako bylo by fajn kdyby se zved' a mel kdo zatapet Rogerovy, ale zatim to je proste hruza.
    KERB
    KERB --- ---
    co ten djoker, to projel? myslite, ze se zvedne do grandslamu?
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Nevím jestli někdo sleduje Berdych x Marterer, ale kvůli divákům bych zavedl pravidlo, že soupeři musí být různobarevně oblečení (jasně, kromě Wimbledonu :-))
    Když se teď člověk podívá jednou za 5 min na zápas, tak se na první pohled skoro nedají rozeznat :-/
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    super to bylo :) Petra ma ted formu, ve ktery dokaze sebevedome porazet ty nejlepsi. navic pusobi v dulezitejch momentech klidne.
    KERB
    KERB --- ---
    no tak je to doma
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    kvalita obou je dost o nicem, kdyz to hodim na tv, ale ten tenis mi to vynahrazuje :) Petra skvele ted.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    MESKALITO: na batman stream je to ve spanelstine, tak koukam pres fortunu s anglickym komentarem
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    nějaký stream?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak za me ma to finale zatim velmi podobny prubeh jako vcera. prvni sety jsem nevidel, Petra je o break prohrala, v druhym setu se rozjela a vynutila si treti set, snad i jeho konec bude stejnej jako ten semifinalovej. Petra zas hraje pohlednej tenis, v dulezitejch bodech vytahne paradni servis, jinak klasicky silnej forehand, casto pekne umisteny mice a oproti drivejsku mi prijde, ze zvlada mnohem lepe zmenit hru, pridat kratas, jit na sit. navic i kdyz ten ruzovej outfit je matouci, prijde mi, ze ma letos nejvic fit postavu za ty roky, co ji sleduju. letosni sezonu se kolem ni muzou dit velky veci, ostatne v race je aktualne, tusim, pata.
    KERB
    KERB --- ---
    ten kratas na konci jste videli? to byl shot zapasu .))
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    byl to super zapas... drama, peknej tenis :) a Petra, ac na konci viditelne unavena, tak soustredena
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Tak to vydřela!!! :-)))
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    a hlavne jsem predtim koukal jen na skore a kdyz na zacatku druhyho setu byla o break dole a byl na ni kurz asi 8.5, mel jsem nutkani si vsadit a asi bohuzel jsem odolal :D.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    zapnul jsem to az pred chvili, ale hraje famozne!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam