• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    A jestli ten Rafa ještě bude hrát pár let a bude furt dál od baselajny na příjmu, tak to asi začnou kamerovat na vejšku
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Jirka #prvnikolojsemvenku Veselý už nepřekvapuje a Wáwra, co mluvil o Normanovi bez pokory už vůbec nebolí :-D
    KERB
    KERB --- ---
    dal wawra venku, ferrer, azarenka....

jinak siniakova hezky
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Kvitova si to vydrela tak tak, ale u jejich pomalejsich zacatku to neni zas tak velky prekvapeni. kdo me prijemne prekvapil je Katka svou vyhrou nad Azarenkou... sice jsem si rijkal, ze by to dopadnout mohlo, a i jsem byl v pokuseni si na ni vsadit, mela kurs 2,44 vcera, myslim, ale presto jsem rad, ze se ji to povedlo takhle ve dvou setech. i kdyz je mi Viky trochu i lito, nejak se ji navrat nedari, v kombinaci s tema starostma s ditetem...
    KERB
    KERB --- ---
    tak koukam venus venku, ostapenko, konta.... kdo dal? u chlapu zatim zadny prekvapeni co jsem koukal
    KERB
    KERB --- ---
    CRUZ05: no tak to je lol nejvetsi .)))
    CRUZ05
    CRUZ05 --- ---
    KERB
    KERB --- ---
    KERB: aha tak davaj to na eurosportu 1 ...
    KERB
    KERB --- ---
    nevidel ste nekdo wawru jak hraje ted v ty Zeneve?
    KERB
    KERB --- ---
    CRUZ05: pockej to je nakej for nebo jako fakt je tohle jeho podobizna?:)))
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    clanek dobrej, hlavne s nekym kdo tomu opravdu rozumi a umi to popsat.
    ja zas casto hraju s kolegou kterej vraci vsechny backhendy chopovany. vsechny! a to je taky hruza tohle hrat.
    protoze vubec netusis co to udela.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Proti valící se stěně. Proč Nadal vládne na antuce - iDNES.cz
    https://sport.idnes.cz/...afael-nadal-antuka-zdenek-zofka-dxv-/tenis.aspx?c=A180523_125632_tenis_par

hrozne se mi libi tenhle clanek :) naprosto se dokazu vzit do role hrace proti Nadalovi :))

jsem jenom posranej hobik, co hral tenis pro srandu asi 6 let, ale proste byla prdel, kdyz proti me nastoupil nekdo, kdo to mel trochu v ruce a ovladal topspiny. To prekvapeni pri jeho servisu, kde do toho nedal bombu, ale poslal tomu pro me fakt nechutnou rotaci, jak ten micek dokaze odskocit :) Verim, ze pro divaky to musela byt super psina :-D

To same, kdyz poslal topspin a ten naslednej odskok, to jsem taky koukal jak pero :)))
    CRUZ05
    CRUZ05 --- ---
    Náhoda? Nemyslim si :D

ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    S tou suspendací to byly asi předčasné informace...

Sudí nebyla potrestána, manažera Plíškové to rozčílilo: Takhle to určitě nenecháme! - Sport.cz
    https://www.sport.cz/...estana-manazera-pliskove-to-rozcililo-takhle-to-urcite-nenechame.html#hp-sez
    KERB
    KERB --- ---
    ZBYNEK: presne, jestraba i na antuku a hotovo
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    TELVIS: Díky... Prý dočasně suspendovali... Evidentně by se mělo jestřábí oko zavést i na antuce.

SPLIFFBOY: Přesně, ve třetím setu, 5:5, shoda
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: no pokud jsem spravne pochopil, tak to byl predposledni game... karolina se dlouho hadala, nechala se v dulezitej moment rozhodit, rekyne ji breakla a v dalsim to dopodavala. jako rict v zenskym tenise, ze to mela hodit za hlavu, je usmevny :) a ja bych byl sam tak vzteklej, ze bych to tam rozsekal vsechno :D
    KERB
    KERB --- ---
    KERB: kazdopadne ja bych byl prvni co by to tam rozmlatil hned .))
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: ale jako jo, ale podle me top hrac by to mel asi umet ustat... hodit to za hlavu a dalsi gem tu řekyni přejet... ale samozrejme takovejch chytrolinu je plno no ja vim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam