• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Stejne zajimave jaky "utlum" ma ted ceskej muzskej tenis, zatimco v zenskem mame kupu dobrych tenistek.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Pořád ale nejlepší tenista poslední dekády. V Davis cupu hrál taky super. Prostě neměl komplet balík, ale i tak se udržel v top ten kurva dlouho. Respekt. Teď už to pro nás tak růžový nebude. Nástupce imho nemá.
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    rekla bych ze nikdy nebyl viteznej typ a finale wimbledonu a top 5 nebo kde nejvys byl byly jeho maxima. Kdyby se jeste chvili drzel kolem ty desitky, tak jako dobry (vlastne asi i super) ale porad proste takovy jalovy. Dobrej hrac, kterej ale nema hlavu na ty nejvetsi vitezstvi. To casem tak nejak omrzi
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: presne tak
    WYMA
    WYMA --- ---
    Bohužel se taky obávám, že sledujeme konec kariéry. Otázkou je, jak velkou roli v tom hrají ty jeho záda...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    NEVADA_: ne muze, ale vypadne. po wimbledonu spadne na lehce pres 900 bodu a v zebricku bude pres 50 hracu, co budou mit vic. takze ho budou asi brzy cekat kvalifikace, to si myslim, ze je konecna.
    KERB
    KERB --- ---
    ...

hlavně ale petra další titul, slušný
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    Berdych se kvůli zádům odhlásil z Wimbledonu, může vypadnout z první padesátky žebříčku | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/sport/tenis/wimbledon-tenis-tomas-berdych_1806241235_pj
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Holky mě dneska fakt potěšily! Bára teď na cestě nemá žádnou nasazenou hráčku ... a kdyby se potkaly s Petrou ve finále, tak by to bylo super! :-)

No a Lucka proti Viktorce ... krásné překvapení! Snad se konečně dala dohromady a snad zase začne hrát svůj tenis!

Mrzí mě, že semifinále čtyřhry (Babos T./Mladenovic K. - Krejčíková B./Siniaková K.) bude až v sobotu, takže ho neuvidím... Ale budu holkám držet palce!
    KERB
    KERB --- ---
    TELVIS: No jo no., tak prvni zapas po roce .. ) a kyrgios ze si cet telefon me jako nak neprekvapuje, je to sveraz, ale potencial ma nehoraznej, ten servis to je strasna racha ...
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    KERB:
    posledni 2 gamy.
    hodne divny, Murray prohral zapas pri svym podani dvojchybou.
    Kyrgios si po vyhre, kterou ani nijak neslavil sednul na lavicku a cet si telefon.....

:))
    KERB
    KERB --- ---
    btw. videl ste nekdo kyrgiose s murrayem? jaky to bylo?
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: jj, je to spatny, videl jsem dost z jeho poslednich zapasu, nevim co se deje, ale s touhle formou presne jak rikas,.. mi pripada semicko ve wimbledonu nerealny
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SPLIFFBOY: Tak podle me uz Berdych jen prodluzuje konec. Osobne neverim, ze se uz dostane zpet.
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    SPLIFFBOY: moc ho nesleduju ale myslim ze muze bejt rad i za tu petadvacitku.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Berdych v Queens Clubu vypadl v prvnim kole s Benneteauem, kvalifikantem z 66. mista v zebricku. v live zebricku uz je Berdych mimo top20 (aktualne 23.) a ve Wimbledonu obhajuje pres 700 bodu za semifinale z lonska... pokud by tam taky vypadnul hned z kraje, coz s touhle formou neni vubec nerealny, pujde z top50. smutnej pribeh.
    KERB
    KERB --- ---
    ZBYNEK: no pak zaradil dvojku a prejel ho no...:-)
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    KERB: Bohužel jsem to neviděl, ale asi se po té pauze pořeboval trochu rozehrát... :-)
    KERB
    KERB --- ---
    no tak kdo koukate na sport1 na fedexe? mischa vede 1:0 na sety - servis volej slavi uspech :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    KERB: Pardon, to je asi takovej náš lokální vtípek.. snad na AO furt na CZ Eurosportu mluvili asi ve třech zápasech o někom, kdo se dostal do třetího kola tam v tom Hertogemboši. Až jsem musel googlovat, jestli to náhodou není novej grandslam :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam