• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: tak Schwartzman je hlavne antukar, predzapasovy kurzy byly vyrovnany, pripadne lehce favorizovaly Jirku...
    KERB
    KERB --- ---
    hele koukam on dal Vesely Schwartzmana jo? wow
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jj, ale uz sem na to nemel nervy, nechal sem to kvuli skore hrat ve vedlejsim pokoji a sel ke compu... dalsi trisetak se smutnym koncem uz bych dnes neunesl :D
    KERB
    KERB --- ---
    karolina zije
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tvl.dnes je to dost frustrujici odpoledne pri sledovani Cesek ve Wimbledonu.
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    cilic out :(
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    lol uz i wozniacki je venku... aby ten wimbledon zas nevyhrala letos omylem nejaka nenasazena, protoze favoritky neprezijou prvni dve kola :D
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    chjo. aspon zas nestravim celejch ctrnact dni u bedny
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    A teď koukám, že Andy vůbec nenastoupil...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Sharapova btw taky venku...
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Quitka? Člověk tomu ještě v těch prvních kolech ani nestihl věnovat pozornost :-/
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: videl jsem to cely, trapila se celou dobu, krome casti druhyho setu. Pote co dotahla na 1:1 tak jsem cekal, ze ji zfoukne, ale trapila se nehorazne, ... 6:0 co dodat
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    SPLIFFBOY: What?
    To ne!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak Kvitova venku, skoda. videl jsem jen kousek tretiho setu, kde se Petra trapila... Sasnovicova teda hrala hodne solidne, ale stejne jsem nejak doufal, ze to Petra jeste urve. tak nic. budu fandit ostatnim Ceskam, ale pri aktualni forme Pliskove tam uz velky nadeje do nikoho moc nevkladam.
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KALTY: Jak zvyklostem, vsak podle predchozich vysledku, se to delalo "vzdy", takze to je i "zvyklost".

Prasarna je psat "60ti" ;)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Dobře tak ne proti pravidlům, ale proti zvyklostem. To nic nemění na tom, že to je prasárna.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KALTY: jedno z pravidel nasazovani ve wimbledonu byly vzdy drivejsi vysledky hrace
    WYMA
    WYMA --- ---
    KALTY: a ono je to proti pravidlům?
    KALTY
    KALTY --- ---
    SPLIFFBOY: ano. Ať je třeba 60ti násobná. Jsou nějaká pravidla a mají se dodržovat.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KALTY: jakoze kundy kdyz nasadej 7 nasobnou vitezku? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam