• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    KERB
    KERB --- ---
    no tak vida, halep venku .)
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    SPLIFFBOY: Jo, to je mi jasný... Jenom je spíš zajímavé to načasování u obou holek :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ZBYNEK: v clanku o skreci petry jsem cetl, ze jeji ucast na us open ohrozena neni. tohle je podle me spis preventivni, limituje ji rameno a nechce to lamat pres koleno, kdyz zbyvaj jednotky dnu do grandslamu. podle me byla petra ze zbytku pavouka nejvetsi favoritka na titul v new haven, ale podnik tyhle kategorie nestoji za riziko prijit o grandslam
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Petra kvůli ramenu vzdala po prvním setu :-(

Karolína kvůli ramenu ve čtyřhře ani nenastoupila.

Tak uvidíme jak se připraví na US Open...
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    KERB: Víkend předtím hraje Davis cup a prý se na to necítí...
    KERB
    KERB --- ---
    ZBYNEK: nadal nic?
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    WYMA: Díky čtvřhře Fedex+Rafa za to ta opičárna stála :-)

DC totálně zabili, ztratí to atmosféru i diváky. Peníze holt opět vyhrály :-(
    WYMA
    WYMA --- ---
    ZBYNEK: tajne jsem doufal, ze uz svet nacexistenci tyhle blbosti zapomnel :))
    i kdyz vlastne DC bude stejna vopicarna...
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Chicago, 21.-23. září...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ZBYNEK: Kde to bude?
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Laver Cup 2018
    Tým Světa: Juan Martín Del Potro, Diego Schwartzman, Kevin Anderson, Nick Kyrgios, John Isner, Jack Sock.
    Tým Evropy: Roger Federer, Novak Djokovič, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov, David Goffin, Kyle Edmund.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NIMBUS: kdyz ti 4 starici v tom tenise jsou proste nezastavitelni :) takovi tenisovi Expendables :)))
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Fakt může mít někdo radost z toho, že porazí Fedexe? ;)
    KERB
    KERB --- ---
    KERB: a jako prvni ma vsech 9 tisicovek .. wow
    KERB
    KERB --- ---
    BIOBOID: vsechna cest novakovi, je to borec... navrat par excellence
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    KERB: A teď i Fedexe ;-)
    KERB
    KERB --- ---
    a koukal jsem, ze wawru zastavil az fedex, ale nishikori a schwartzman dobry skalpy..... jenom murray tak nak furt nic .)
    KERB
    KERB --- ---
    tak djoker zfouknul dimitrova, cilice,raonice.. je snad definitivne zpet? -)
    KLX
    KLX --- ---
    Hezky pěkně!
    Cincinnati: Kvitová zdolala Serenu W., Plíšková prvně porazila Radwaňskou - iDNES.cz
    https://sport.idnes.cz/turnaj-cincinnati-03g-/tenis.aspx?c=A180814_190409_tenis_ten
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Zajímal by mě reálnej důvod, proč Plíšková odstoupila ze čtyřhry...

Jestli má nějaké zranění (to by asi hlásila), jestli se na to po prohře ve dvouhře necítí, a nebo jestli nechce dostat na prdel od čtyřicátnice...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam