• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    NIMBUS: uz dohral...
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Jinak ještě hraje Roger :-3
    BISCUIT13
    BISCUIT13 --- ---
    ma obrovskej potencial a jestli se nezblazni, muze bejt brzo v top 20. strasne se mi na ni libi, ze vypada dusevne o kus dal nez je u tech nasich zenskejch bezny. mozna trochu chlap :-) nevysiluje, je koncentrovana, zadny hystericky vylevy ani trapny hecovani po kazdym vyhranym micku, umi zabojovat a nevzdava se... snad jen ten servis.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Ale hrala slusne. Na konci ty grimasy od bolesti mluvily za vse
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Jee,skoda,to uz neni dobry
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Ha! Jestli pujdou do tretiho, tak se muze stat cokoliv. Ale rekl bych, ze Tsurenko ma fakt krece, kdyz si porouci sul...
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    A teď sama ztratila podání :-(
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Verim, ze to dotahne. Navic je ta holka fakt talentovana, na 19 let super... Hraje chytre, variuje, stopbally, prechody na sit, prohozy... Neco velkyho by z ni mohlo bejt jednou :) a na osmifinale grandslamu a ty podmínky s vedrem ma podle me silny nervy a hlavu.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Škoda toho ztraceného breaku...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Ne, je tam!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Že by to Lesia jeste zdramatizovala? A toho kriklouna nekdo asi v pauze mezi setama umlcel :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Me to prijde,ze ma krece do stehen
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    SWALLOW2: brutalni vedro se silenou vlhkosti. ale Tsurenko se drzi mezi kazdou hrou za levy trisla.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Tsurenko uz sotva chodi, tohle nemuze dohrat. Jestli marketa ziska prvni set v tiebreaku, tak oponentka vzda. I kdyz i marketa je po hodinovym prvnim setu zjevne hotova. A v publiku je hrozne urvanej fanousek tsurenko :D
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    MARSHUS: Co se to tam deje? vedro? Obe vypadaji ze leknou :(
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    Tsurenko to vzda to vypada..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    No konecne na eurosportu skoncila Osaka x sabalenko a pustili vondrousovou s tsurenko. A nevypada to vubec marne, marketa otocila z 1:4 na 4:4, tsurenko vypada unavena a frustrovana, jezis ja bych ty vondrousovy tak pral pokracovat... Navic osaka v dalsim taky neni nehratelna
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Karolína zatim kočka-myš
    KERB
    KERB --- ---
    jinak me fakt bavil zapas nadal vs. khachanov,
    KERB
    KERB --- ---
    SLAMITCH: jo koukal jsem rano na ten posledni set, dobry .)

koukal jste nekdo na fedexe vs. kyrgios? jsem cekal, ze predvede Nick vic, no musi si dat palici do poradku, pak bude neporazitelnej .)

djoker vs. gasquet, to jsem nevidel, ale djoker prej hral supr, .. takze je asi definitivne zpatky...

petra, co dodat, skoda..:/
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Cilic vs De Minaur bylo naprosty maso. Minaur je blazen, co vybere naprsto vsechno, Cilic ma kvalitni hlavu :)

Cilic obratil z 0:2 na sety na 2:2, aby v pátým De Minaur z 00:40 pri 2:5 ( = Cilic má 3 matchbally) srovnal na 5:5. Takhle jsem publikum pri tenise jeste rvat neslysel :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam