• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    KERB
    KERB --- ---
    no takže, .. asi tady budu první, kdo pogratuluje -)
    JONYY
    JONYY --- ---
    Nevite od kolika hrajou dospěláci?
    KLX
    KLX --- ---
    ZBYNEK: Kvitule je pořád nemocná?
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    V sobotu začne Bára proti Kenin (33 x 52) a pak Káča proti Riske (31 x 63)...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    lol, tak americka nominace je dobrej vysmech. konecne se objevilo neco, co ukonejsilo muj zal, ze jsem totalim selhanim systemu ticketportalu poprve prisel o zazitek finale v sazce. sice ted nepochybuju o dalsi ziskane mise... ale v tehle podminkach tam byt ani nepotrebuju.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Nominace na finále FED Cupu:

Petra Kvitová (7), Karolína Plíšková (8), Kateřina Siniaková (31) a Barbora Strýcová (33)
    (minulej týden jsme v hospodě řešili, která Bára asi bude nominovaná; jestli sehranej deblovej pár nebo Strýcovka)

Danielle Collins (36), Sofia Kenin (52), Alison Riske (63) a Nicole Melichar (874)
    (překvapuje mě, že nehraje Sloane Stephens ani Madison Keys)
    WYMA
    WYMA --- ---
    jak koukam, tak u pliskovy se zase zjevuje tradicni problem dotahnout druhej set a tim i zapas...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jo a jestli siniakova s krejcikovou postoupi pres hlavackovou se strycovou do finale, tak zakonci rok jako svetove jednicky ve ctyrhre...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Pliskova v semifinale proti Stephens... coz je pro ni mozna lepsi nez Bertens. ale bude to zajimave :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak z cervene skupiny postupuje svitolina a pliskova... jsem zvedavy na bilou, ta se zatim vyviji pro me trochu necekane.

a az ted koukam, ze ve ctyrhre skoncily vsechny cesky ve stejne pulce pavouka, trochu skoda.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Hmmm, obě holky to prosraly... :-( Aspoň mě nemusí mrzet, že jsem to neviděl...

SPLIFFBOY: Teoreticky by Petra ještě postoupit mohla, stejně jako teoreticky nemusí postoupit ani jedna z našich... Počkáme si na čtvrtek, nejdřív hrajou naše holky a pak budou čekat
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak Petra po druhé prohre uz sanci na postup nema asi ani teoretickou.
    Karolina jde to tretiho, rozhodujiciho setu se Svitolinou. ta, ktera ho vyhraje, ma postup uz jisty.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KALTY: jo, docela me prijemne prekvapil.
    KALTY
    KALTY --- ---
    SPLIFFBOY: super rozhovor
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    MESKALITO: tak srovnani s Berdychem dle meho dost pokulhava. osobne nevnimam Wozniackou ani Svitolinu za vetsi favoritky na postup. ale jak rikas, zenskej tenis, nechme se prekvapit. ja jim zatim verim.
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    SPLIFFBOY: ženskej tenis a statistiky, tak jasně...to jsme viděli jak funguje včera když hrála se svitolinou...optimismus je že postoupí alespoň jedna

je to stejný, jak tady před každým druhým grandslamem: tak letos má tomáš ale fakt poslední a největší šanci to vyhrát....
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    MESKALITO: neni na tom nic nerealneho, vzajemna bilance mluvi jasne pro nase hracky, Karolina predvedla vcera skvelou formu a Petra ma holt pomalejsi rozjezdy, ale nakopnout se muze. budme optimiste ;)))
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    SPLIFFBOY: todle je hodně vlhký, sakra úspěch bude když postoupí alespoň jedna
    KERB
    KERB --- ---
    DAWYT: v ty 16. otazce co se tyka sereny s nim teda fakt souhlasim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam