• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Jak zhubla, je tak zběsile rychla!!!! :D
    KERB
    KERB --- ---
    QAZZZ: presne, videl jsem jen prvni set necelej a nehorazny
    QAZZZ
    QAZZZ --- ---
    Petra v prvnim setu opet valec...dela mi radost kocka)
    KERB
    KERB --- ---
    tak berdych jede jako mašina, zápas jsem neviděl, ale výsledek parádní
    KERB
    KERB --- ---
    tak viděl jsem Murrayho, trápil se, prostě na to asi fakt fyzicky neměl... přál bych mu ještě si tem odpinkat aspoň ten wimbledon. Djoker nedal šanci, fedex taktéž - muž/stroj. Bylo mi líto Kyrgiose, ten se doma snad nedočká, ale Raonic hrál skvěle. Thiem odpad po dvou setech, ale dokázal se vrátit, Paire odešel psychicky v pátym dle mne. Víc uvidíme zítra .)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    live žebříček v ženský čtyřhře vypadá aktuálně náramně! :)))

1 Kateřina Siniaková
    2 Barbora Krejčíková
    3 Barbora Strýcová
    KERB
    KERB --- ---
    tak co říkáte na berdycha, kanárus v prvním kole, solidní práce..
    KERB
    KERB --- ---
    no ja koukam vzdy jen ty jejich vecerni zapasy.. tzn. u nas proste od sedmi osmi max. jinak koukat v noci smrt .)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: ty vysilaci casy zapasu v australii jsou smrtelny,hlavne kdyz si clovek chce o vikendu prispat :D jsem na ni zvedavej na AO a obecne grandslamech letos.. vloni na sebe kladla tlak a mela hroznej rok na grandslamech a skvelej vsude jinde. bylo by fajn, kdyby to letos nejak dostala do rovnovahy, respektive kdyby excelovala vsude :))))
    KERB
    KERB --- ---
    no a dneska jste to videli? ja jen treti set, tam to bylo nehorazne nahoru dolu, samej brejk, nakonec to udolala .. bravo
    QAZZZ
    QAZZZ --- ---
    Petra nekompromisne...a poprve v zivote jsem od ni videl zapas bez jediny DF! Parada.
    KERB
    KERB --- ---
    KERB: skoro bych veril v tom zapase bautistovi nez murraymu, ted ma ted fazonu, andy je pod tlakem...
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: taky..

btw. murray se trápí dál s bolestí .. jak byl na vrcholu, tusim ze to byl rok 2016 nebo 2017 jak to dotah na jednicku, tak to asi fakt prepalil ...

Emotional Andy Murray Says Australian Open Could Be His Last Tournament | ATP Tour | Tennis
    https://www.atptour.com/en/news/murray-says-australian-open-could-be-his-final-tournament-2019
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: muj puvodni prispevek rozhodne nemel oplyvat jistotou :D nicmene z druheho semi do finale postoupila Barty a ne Bertens a to je zase pro Petru lepsi (2:0 vs 2:2 h2h). ja ji fandim :)
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: jasne ze to nic neznamena ale nebyl bych si tak jistej tim ze je favoritka ... uvidime -)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: to podle me nic neznamena. byla cernej kun turnaje, premotivovana a vypadla uplne nesmyslne. neverim, ze to sasnovich muze zopakovat. ale je to zenskej tenis, mozny je cokoliv
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: no nevim loni ve wimbledonu dostala od sasnovicovy docela kotel
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jop... navic, nerad bych to zakriknul, ale mezi zbytkem hracek je za me favoritka na titul. bylo by to mile, kdyby druhy tyden sezony vyhrala turnaj zas druha ceska nejlepsi hracka... navic uz za pripadny postup do finale se opet s Karolinou prohodi na miste svetove sedmicky... to je usmevne :)
    KERB
    KERB --- ---
    tak vida, petra semíčko
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    u zenskej taky zajimavy... Karolina ma na prvbni pohled celkem hratelne souperky az do ctvrtfinale, kde by potkala Halep nebo Serenu.

Petra by ve tretim kole mohla narazit na Siniakovou nebo Strycovou, pak tam hrozi Sabalenka a QF bud Wozniacki nebo Sharapova.

Vondrousova nema v uvodu uplne nehratelno, mohla by se blejsknout trochu.

no... tesim se!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam