• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    Nic není nereálné, pokud se v reprezentaci sejdou. Suková s Novotnou se taky nemusely, a debly jim šly. A čas věci občas zahojí.
    QAZZZ
    QAZZZ --- ---
    NEVADA_: Ale jestli se nepletu, tak se rozešly celkem ve zlém a Garcia od té doby ani debla nehraje..takže tahle varianta je podle mě nereálná.
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    Taky držím pěsti Rumunkám, proti Francouzkám dvojnásob :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    NEVADA_: to je vlastne pravda, na to uz jsem zapomnel. kazdopadne ted rumunky porazily papirove aktualne nejlepsi par taky. nerikam, ze vyhrajou pristi kolo, ale ze nemozny to neni a ze bych jim to pral.
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    SPLIFFBOY: Mladenovičová před pár lety hrála s Garciaovou a byly v tom roce nejlepším deblovým párem.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    PAN_SPRCHA: jj, proto píšu finále, ne vítězství, to by byla asi utopie. tuším, že v semi proti ním jde Francie a ta hratelná je. Jakože Halep by tam ty dva body třeba zase donesla, i když Garcia je nebezpečná. A Mladenovic je sice deblová trojka, ale normálně hraje s Babos, nevím, jak by ji to fungovalo s Cornet nebo Garciou. každopádně mi prostě ty Rumunky vzdor tomu, že nás porazily, jsou celkem sympatický. Halep mám rád. Buzarnescu je pořád krátce po úraze, může jít do dubna nahoru. však uvidíme.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SPLIFFBOY: Rumunky moc šancí nemaj, Buzarnescu by se musela nějak probrat, protože vyhrála poslední zápas někdy v červenci, víceméně nemaj dvojku, takže do utkání jdou s handicapem 0:2 a pak už se jen čeká na chybu Halep nebo to že někdo nasadí do deblu singlistky.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Hele ale ja jim to preju. Dnes jsem si tam i na otocku z Prahy zajel. Bylo to drama a dokoukaval jsem to az ve vlaku, jinak bych se do Prahy dostal az rano. Byly proste lepsi a je to pro ne velka vec. Pral bych jim i finale.

A tedy z haly mi to dnes prislo, ze rozhodci delali spoustu chyb, na obe strany... Mozna blbej uhel, nevim.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Ups……..
    JOPS
    JOPS --- ---
    ted takhle levym okem koukam na Veseleho a mi prijde, ze vsechny ty udery hraje strasne na jistotu. Ze to neni zadna bomba od lajny k lajne a spis soupere uspava :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    RUSTU: jo tak si říkám, 13 je fakt málo, asi to holky braly podle sebe u kluků je mezi těma 13 a 17 obrovskej progres
    RUSTU
    RUSTU --- ---
    PAN_SPRCHA: No, to neni uplne presny, jak to popisujes. Braaschovi bylo 30, Williamskam 16 a 17. A v ty dobe byl sice az 200. na svete a na tenis asi dost kaslal, nicmene jeste par let predtim byl dokonce v top 50. Trinactilety kluci jsou fakt uplne, ale uplne jina kategorie. Momentlane na ATP je v prvni 700 hracich, 5 kluku, kterejm je 17, nejlepsi z nich kolem 500. mista
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    RUSTU: no bylo by to vyrovnaný. Když byly williamsky na vrcholu tak hrály tenkrát s karstenem braaschem což byl znamej flákač a showmen kterej většinou osciloval někde kolem 500.místa. když věc 5:0 Tak začal dělat kraviny jako hrát za zadama a tak. Takže to skončilo nějak 6:1 6:2. Ale ty gemy jim vyloženě nechal.
    RUSTU
    RUSTU --- ---
    Jako jo, asi i lecjaky loseri z challengeru nebo futures by Serenu porazili. Ale trinactiletej kluk? To je asi trochu prehnany.
    LOKATOR
    LOKATOR --- ---
    JOPS: Souhlasím s tím že i podprúměrný muž je schopen porazit ženu z top 10.To je ale známo.Mužský tenis je fakt jinde.
    JOPS
    JOPS --- ---
    jednou jsem jel pracovne s byvalou CZ hrackou, ktera objizdela ceske turnaje, sem tam si dala i nejake americke turne a trochu se rozkecala o tenise.

Zajimave, jak to ty holky maji :) Rikala, ze tam je nevrazivost jako prase, hracky se mezi sebou vubec nebavi, nejradsi by si vydloubaly oci a celkove atmosfera v zenskem tenise je fakt docela husta. Prej mezi chlapama tohle vubec neni. Tam si vypraskaj kozichy na kurtu a v satne to vsechno probiha uplne v klidu, normalne si pokecaj a dal se to neresi. Coz tohle u holek je prej uplne nemyslitelne :))

A pak jsem se ji ptal, jak by dopadl zapas mezi treba Serenou a nekym, kdo je v cechach treba v prvni padesatce u chlapu.

A ona mi rika, bylo by divny, kdyby 13-15 letej kluk, kterej to fakt hraje ji neporazil :))) Rikam ji, to jsou az takove rozdily ? A ona na to, ze jo.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    imho stačilo se vrátit ke kořenům dřív se hrálo na zóny a ty termíny respektovaly to kde se pohybovaly turnaje v kalendáři. evropská zóna se hrála před Wimbledonem americká před U.S.open. pak se hrála jenom top2, později top 4 finále. zavedení Worldgroup kdy si hráči musí mezi dvěma evropskými turnaji odskočit do argentiny to docela poničilo.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    JOPS: Ja bych rekl, ze obecne Davis Cup uz neni. Ted je jen neake nove cosi, co si koupilo nazev.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JOPS: tak on už stejně dlouho skomíral, tak mu zasadili ránu z milosti. Nedá se to srovnat s dřívější dobou kdy byly 4GS a devět "masters" turnajů po australským začátku víceméně všechno jenom evropa + usa a top hráči víceméně hráli jenom tohle a občas nějaký domácí nebo přípravný turnaj world series.

Když do toho přidali v ATP turnaje ve východní asii, zálivu a honěj hráče po celým světě tak tam prostě ten prostor na týmovou soutěž není.
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak koukam, ze Davis Cup uz je jenom na dva vitezne....

to me sere
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam