• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SPLIFFBOY: tak hotovo. Po dnešku by měly být ve WTA race češky na prvních dvou místech. Zajímavý je že turnaj WTA premier5 vyhrála bez toho aby potkala jedinou soupeřku z top30. Nejvýše postavená byla Kenin na 37.místě
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Sladka pomsta Sakkari za lonskou kradez v Rime dokonana :D i se mi libilo, jak rediteli turnaje Karolina po vyhre rekla, ze po lonsku zvazovala se nevracet. Tak jeste porazit zitra Kontu a je to dokonano.
    KLX
    KLX --- ---
    Včera jsem koukal na nějaký výsledky jen tak na teletextu a koukám u zápasu Kyrgiose s někým, stav 1:1 na sety a diskvalifikace. Co to??? To jsem v tenise viděl prvně..jestli to tedy nebyla nějaká chyba a nebyl to jen skreč..Nevíte někdo něco bližšího?
    aa..už to mám..fakt debil
    Židle letěla na kurt, Kyrgios mlátil raketou. Tenis viděl diskvalifikaci! - NOVA Sport
    https://sport.tn.nova.cz/...nisova-diskvalifikace-kyrgios-mlatil-raketou-zahodil-zidli-a-dohral.html
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    PAN_SPRCHA: v desitce jeste ne, byla by 11., ale je na dostrel :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Ještě porazit kontu a ve WTA race je v první desítce
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    pecka! :)
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    PAN_SPRCHA: Hraje uzasne!!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    PAN_SPRCHA: jj, sleduju to. Dnes maj v Rime masakr skrz dohravky vsechny no
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SPLIFFBOY: a teď si dává další tříseťák a na kurtu je přes 4 hodiny( kasatkina to samý, holky to maj spravedlivý)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SLAMITCH: jsem to zapnul za stavu 5:1 a dominance čoriče
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Tak Rožér velký dobrý. Super :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    a Čorič zase drtí Federera, to už potřetí v řadě.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Vondrousova v Rime opet porazila Halep, navic tentokrat na antuce! jejich vzajemna bilance je tedy 2:0 pro Marketu :)
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Druhej set Thiem a Djokovič velká řežba. Hustý :)
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    KERB: Vcelku to odpovida soucasne kulture online "click-bait" medii. Zkratka vyvolat drama za kazdou cenu zvysuje navstevnost a ctenost clanku. Jen tak dal, akorat se sami diskredituji a je to vic a vic viditelne.
    N_I
    N_I --- ---
    KERB: zatimco za par dni...civoe ja ti nevim.....ja ji proste fandit nemuzu....

Tenistka Karolína Plíšková odvrátila čtyři mečboly a po výhře 5:7, 7:6 a 6:3 nad Dajanou Jastremskou z Ukrajiny postoupila na turnaji v Madridu do druhého kola.

ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Že by švýcarská pomsta za Biel 2017?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SWALLOW2: jenže je, nevyhrála nikdy nic...ta to má taky v hlavě.
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    PAN_SPRCHA: No ona Jil take vcera i dnes nehraje jako 146 wta.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Stejně je to zvláštní, ta švýcarka vyhrála za poslední rok dva zápasy ve WTA....a teď má i s kvaldou sedm výher v kuse
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam