• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Markéta jde dál, super!

Karolínu raději hodnotit nebudu... :-(
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    SPLIFFBOY: Tak čtyřhra bohužel nevyšla... :-( Škoda že to měla ve stejném dni. Snad si během zítřka odpočine a bude mít síly na sobotu s Naomi.

Markétu původně zítra čekalo to samé, ale naštěstí čtyřhru posunuli až na sobotu...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Siniakova udolala v 3:14 dlouhym zapasu Sakkari a postoupila v singlu do tretiho kola, pricemz ted hraje s Krejcikovou debla. I kdyz jsou favoritky, musi to by peklo, ta unava byla strasne videt v tom singlu na konci uz.
    APPU
    APPU --- ---
    JOPS: ne vsechny
    JOPS
    JOPS --- ---
    APPU: ceske zapasy dava ceska televize
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    APPU: momentálně mohu doporušit fakt pouze dát jednou za čas 30kč na tipsportu. Dá se koukat na všechno a s F11 a kolečkem myši se dá naladit obraz do fulscreenu i tam, kde normálně nejde. Za ty prachy je to fakt zadarmo a nejsi omezenej hledánim přereklamovanejch streamů/řešenim adblocků.
    APPU
    APPU --- ---
    nemá někdo link na zápas Siniakový ? díky
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Muchová pěkně, ale nevím proč z toho dělají senzaci, když Kontaveit žádná antukářka není. V Madridu i římě vypadla s kvalifikantkama a ve stuttgartu postoupila do finále potom co jí vzdaly v ČF a SF dvě zraněné soupeřky.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    TELVIS: V Římě měla nesktutečný štěstí na los, jak jsem psal...PAN_SPRCHA nejvýše postavená hráčka co v Římě potkala byla na 37.místě. To se jí v
    Paříži nestane
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    tak snad tam neco uhraje aspon Plechovka....V Rime celkem prekvapila
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KERB: njn, co se dá dělat, teď má ve špičce problémy skoro každá: Osaka, Halep každou chvíli nehrajou, Kerber taky mívá dost zdravotních problémů o Wozniacki ani nemluvě. Bertens se po dlouhý době kdy laborovala s ramenem a zádama dala dohromady a hned je v TOP5.
    KERB
    KERB --- ---
    shit...

Kvitová o titul z Roland Garros bojovat nebude. Češka se kvůli bolavému předloktí odhlásila | Tenisový svět
    http://www.tenisovysvet.cz/...land-garros-bojovat-nebude-ceska-se-kvuli-bolavemu-predlokti-odhlasila
    KERB
    KERB --- ---
    ZBYNEK: presne tak, talent nehoraznej, jeho hra je zabavna, paradni udery, podani drtivy, herni chytrost,.. ma vsechny predpoklady, jen ta palice
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Jeho vystupování mě fakt bavilo během Laver Cupu. Talentu má na rozdávání, což se bohužel nedá říct o morálce :-(
    KERB
    KERB --- ---
    ZBYNEK: ja nechapu myslel jsem, ze bude zrát, ale zatim bída, plive kolem sebe, mě štve protože mě fakt baví...
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    KERB: Pokuta i odebrané body je směšný trest... Kdyby dostal stopku na 8 týdnů jako dřív, tak by ho neúčast na 2 GS už mohla mrzet.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    NIMBUS: asi nikdy, ale je to založený prostě na jednom, dvou hráčích. Jen po ose pěti českých hráčů v top100 se dostaneš do roku 1972 kdy se vytvořil žebříček atp
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Tohle je ale smutný.. To snad několik desítek let nebylo

PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SPLIFFBOY: tak hotovo. Po dnešku by měly být ve WTA race češky na prvních dvou místech. Zajímavý je že turnaj WTA premier5 vyhrála bez toho aby potkala jedinou soupeřku z top30. Nejvýše postavená byla Kenin na 37.místě
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam