• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    KERB
    KERB --- ---
    tak fedex vs rafa, malé finále ..)
    KERB
    KERB --- ---
    WYMA: tak nám to vysvětli
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    Super :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    WOW
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Uff :D
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JOPS: když to člověk srovná s utkáním Nadal:Nišikori....
    JOPS
    JOPS --- ---
    Ten zenskej tenis, to je maso :) nejdřív uzlicek nervů Martic a o 15 minut později rozhazuje rukama Vondrousova :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Vondrousova je mi pořád nesympaticka,ale musím uznat, že u toho přemýšlí a to já moc rád :)

A Petra Martic je docela sympatická baba
    CRUZ05
    CRUZ05 --- ---
    ta markéta snad nemá nervy, je uzasnej zabiják
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Marketa skvele ten zaver prvniho setu, ted jeste jeden pridat! :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ouuu

Kvitové hrozí, že přijde o Wimbledon. Natržení svalu není malé - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/sport/tenis/petra-kvitova-wimbledon.A190604_173808_tenis_ten
    WYMA
    WYMA --- ---
    WYMA: beru zpet, ted mi to na eurosportu vysvetlil mcenroe. serena je v tom nevinně.
    WYMA
    WYMA --- ---
    ONDRA_99: asi to tak bylo :))

Sereně Williamsové se nicméně podle dostupných informací nechtělo čekat na mediální povinnosti po překvapivé porážce ve třetím kole s mladou krajankou Sofií Keninovou. Na organizátory se prý obořila a označila je za neslušné. Dosáhla svého. Pořadatelé okamžitě řešili, jak americkou legendu co nejrychleji dostat mezi novináře. A volba padla právě na místnost, kde v tu chvíli Thiem odpovídal teprve na třetí otázku po svém vítězství nad Uruguaycem Cuevasem.

viz. https://sport.aktualne.cz/...-rekl-thiem-federer-ho-chapal-ale-n/r~aca7190e85fa11e9ad610cc47ab5f122/
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JOPS: poslední 4 GS minimálně v ČF, světová sedmička, na turnaji mistrů hrál. ....
    KERB
    KERB --- ---
    ONDRA_99: neprimo za to asi muze no .)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KERB: No to je ale celkem otazka. Jestli ze jevila zajem mit rychle po tiskovce, tak poradatele udelali tenhle krok protoze vedeli jaka je a ze by mohla jinak delat sceny.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Netusil jsem, ze Nisikori jeste hraje, jsem ho dlouho nevidel.
    KERB
    KERB --- ---
    BIOBOID: to jo, ale v tomhle je nevinne .)
    KERB
    KERB --- ---
    PAN_SPRCHA: souhlas, proto pisu "prekerni situace" ..
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    koukám, čvrtfinalisti zatím Federer,Nadal,Wawrinka a teď se hrají dva zápasy, kde vede Djokovič a Nišikori....mládí vpřed
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam