• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    A je dokonano. Jsem zklamanej, cekal jsem vyrazne vyrovnanejsi bitvu. Takhle je za 72 minut vymalovano a Barty byla jasne lepsi.

Jinak behem zapasu padl zajimavej komentar, ze Vondrousova zatim jen dvakrat porazila hracku z top10, v obou pripadech to byly jeji vyhry nad Halep. To o stavu zenskyho tenisu ted taky neco vypovida, kdyz na hracku top 10 narazila az ve finale grandslamu :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    TELVIS: tak uplny jatka to zas nejsou, Marketa se obcas i blyskne necim hezkym, celkove ale nema moc co nabidnout proti hre Barty, ktera skvele serviruje a moc nechybuje.
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    SPLIFFBOY: Ja ctu jen online. Fakt to sou takovy jatka jak to dle vysledku vypada?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Jezis to je tak vosklivy finale, ze to snad ani nedokoukam. Skoda. Ucast ve finale je sice skvelej uspech, ale tohle je nuda :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    nevim, zda koukate na Djokovic - Thiem, ale hosi si nejak porad ted berou servis :)
    KERB
    KERB --- ---
    PAN_SPRCHA: jj, taky jsem koukal, uvidime jestli bude stejny finale jako loni, nejlepsi dva antukari soucasnosti ..

kazdopadne pokud bude finale rafa djoker se hraje o hodne, nadal 12. titul RG a djoker podruhe v kariery 4 slamy v rade... nehorazny..)

vondrousova no comment, klobouk dolu
    CRUZ05
    CRUZ05 --- ---
    Já si furt rikal odkud tu vondrousovou znam, nebo odkud mi prijde povedomá - Ahá! Ano šéfe a díl tiebreak na štvanici :D

PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    BIOBOID: ženskej tenis no....jeden zkazenej volej na síti, ztráta sebedůvěry a naprostá změna hry
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Lol já to vypnul a jel na chatu s tim, že je hotovo.
    To ta Konte začla kazit nebo jak?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    stejně když ty holky nalíčej a oblíknou tak vypadaj úplně jinak

IMG24.EU
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    QAZZZ: za poslední rok hrála 4 finále, tři vyhrála a prohrála akorát v Sydney s Kvitovou, která byla dost v ráži na začátku sezóny.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    s Barty to chce nedostat se do tří setů...ta hrála teď na jaře 8 tříseťáků 8 jich vyhrála a do toho ztratila jen 13 gemů v součtu. (a to nebyly soupeřky žádný ořezávátka Kvitová,Bertens,Azarenka atd.) Fyzicky je na tom výborně.

SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    pecka. z Markety bude po RG minimalne svetova 16, plus v race jde na 7. misto pred Halep. neskutecnej prulom v tehle sezone.
    QAZZZ
    QAZZZ --- ---
    Tak a ted jsem zvedav na Barty ve finale...snad krom Miami si nepamatuji finale v kterem by se psych. neslozila
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Ten TB byl fakt super...

Prohrál jsem další sázku, ale u téhle mi to vůbec nevadí ;-)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    a kraťas na konec....
    QAZZZ
    QAZZZ --- ---
    Mam husi kuzi...krasa
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Super!!!!!!!!!!!
    QAZZZ
    QAZZZ --- ---
    Maky neskutecne...ten balon v TB na 5:2!!!!!!
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    to byl krásnej úder na 5:2
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam