• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    PAN_SPRCHA: tak už je ve třetím....
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JOPS: tak toho Cuevase ještě neporazil....každopádně žádný překvapení to není. Veselý nikdy v kariéře nevypad v prvním kole Wimbledonu už 6x za sebou je minimálně v druhým. 2x byl v osmifinále a vyřadil docela slušný hráče, Monfils,Fognini atd. vypadnul s Nadalem, Kyrgiosem, Berdychem.

JOPS
    JOPS --- ---
    Vesely se dostal uz o dve kola dal, nez jsem cekal :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ZBYNEK: na Zvereva? na trávě??? dyk na ní vyhrál za dva roky 4 zápasy a to teda s žádnýma top playerama, to i ten Veselý má lepší bilanci než Zverev

Image and video hosting by TinyPic
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Tak Vondroušová je prý zraněná a nebude hrát ani čtyřhu :-(

Vondroušovou ve Wimbledonu trápilo zranění. Odhlásila se i ze čtyřhry - Sport.cz
    https://www.sport.cz/...68-vondrousovou-ve-wimbledonu-trapilo-zraneni-odhlasila-se-i-ze-ctyrhry.html
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    KERB: Já si vsadil a bral jsem to jako tutovku, takže mě Jirka nasral... Ale dobrej vykon, gratuluji!
    KERB
    KERB --- ---
    TELVIS: jj, jirka nechyboval, dobre serviroval, drzel ho furt pod tlakem
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    KERB: Cyyyvoe
    A ja mam sasenku az nekam do semi....
    Sem to bral jako jasny 3:0.
    Dobrej match to byl?
    KERB
    KERB --- ---
    wow, famozni vykon od jirky, zverev out!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: no už je po operaci :/ stopka zas minimálně na pár měsíců (tuším minule to byly 4)
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: si delas srandu...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Ted ctu, ze DelPo si zas zlomil cesku, chudak, tak talentovanej a tolik smuly na zdravi...
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    WYMA: To nepopiram, ale tohle je fakt pres caru. A neni to poprvy... Jak pro Wawrinkovi (?) vytahnul na kurtu neveru pritelkyne? Jasne, bojuje se mnoha prostredky, ale co je moc, to je moc
    WYMA
    WYMA --- ---
    SNAXX: co tak pátrám v paměti, tak on třeba takovej mcenroe nebo connors si taky uplně servítky vůči rozhodčím nebrali, ne?
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Kristýna postupuje a zítra po 17hod se můžeme těšit na holky proti sobě... :-)
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Kristýna se v Birminghamu kvalifikovala...

Postoupí do druhého kola, aby se po 6 letech střetla s Karolínou?

V prvním kole jí čeká bulharka Tomova, aktuálně 190.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Petra se odhlásila z Birminghamu :-( Uvidíme jestli zvládne Wimbledon...

Divokou kartu tam dostala Karolína, která pak hraje stejně jako Barty i v Eastbourne (oboje 470 bodů). Osaka je přihlášená jenom do Birminghamu.
    KERB
    KERB --- ---
    KLX: jj ten backhand je drtivej, tomu se fakt vyrovna jen wawra kdyz je zrovna ve forme .)
    KERB
    KERB --- ---
    PAN_SPRCHA: podle me je thiem na antuce lepsi, ale aspon bude mit rivala .) fedex uz bude pryc a dejchat na nej bude djoker
    KLX
    KLX --- ---
    škoda, že měl Thiem tu pětisetovku s Djokerem v nohách..Jako takovejhle tenis, co první dva sety, celý zápas, tak se u toho snad udělám, jak mě to bavilo..a ten jeho (Thiema) backhand, to je jak Wáwry v nejlepší formě..fakt radost, to se vidí málokdy..že budu takhle vydřenej z finále na antuce jsem tedy nečekal :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam