• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    WYMA: Dle mého neměl uplně svůj top den, ale možná to bylo tim, že Fedex hrál skvěle
    WYMA
    WYMA --- ---
    ROMI: jak mi finale w prisel peknej tenis, tak je pravda, ze mi jeho styl prisel trochu pasivni :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    podival jsem se znova po letech na Djoka, jak odvracel matchbally Fedovi na Us Open a tam hral o dost agresivneji nez posledni dobou :)

Novak Djokovic ● The Mental Giant ● 3 Epic Wins Over Roger Federer At US Open (HD)
    https://www.youtube.com/...detA&fbclid=IwAR3GMpDwk5B7iIPpb7lo6HpFjYpl6k1VFaVYIO9wnxx09X8PYhJf4-Ifknw
    KERB
    KERB --- ---
    ta rivalita mezi triem rafa fedex djoker je fenomenalni a mame stesti, ze si to muzem porad uzivat... -)
    KERB
    KERB --- ---
    PAN_SPRCHA: pravda, devadesátky měly silný ženy se stabilními výkony... držet dlouhodobě fazonu dokázaly ale třeba williamsky... pak díra

no, debata o prachách je dycky vošajstlich .)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    zas na druhou stranu je třeba uznat že je to teď. teď když vládne nejlepší generace v historii a za nima je díra kdy hráči typu Zverev,Thiem a spol. jsou schopní pronudit zápas k prohře s outsiderem.

Když se o srovnání odměn začalo ve velkým mluvit tak měly ženy Steffi Graf, Martinu Navrátilovou,Moniku Seleš,Gabrielu Sabatini...

v devedesátých měly ženský silnou generaci dost spolehlivých a charismatických hráček a často tam byly v semi na GS všechny
    Image and video hosting by TinyPic

zatímco u chlapů to tam často všechno vylítalo v prvních kolech viz. např. výhra Petra Kordy na AO

Image and video hosting by TinyPic

KERB
    KERB --- ---
    JOPS: vicemene souhlas, maximalne finale grandslamu pro zajimavost, jinak kdyz hrajou cesky .. .) isner zas tak marnej pri hre neni, to nebylo uplne fer, ale chapu tu nadsazku .)
    JOPS
    JOPS --- ---
    SLAMITCH: no ta ma v hlave vymleto... Na zenskej tenis koukam jenom, kdyz hrajou hezky holky, nebo cesky. Jinak nemam zadnou motivaci na to koukat. U chlapskyho tenisu je mi to fuk :) Pokud nehraje Isner ci jine hovado, ktere umi akorat servis :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    hele, ale to je dva roky starej článek.. teď už je to vše určitě genderově ok :) až na úroveň tenisů
    ROMI
    ROMI --- ---
    SLAMITCH: uff co to je za pycu? :)
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    JOPS: To nechápeš, menší pokrytí, takže menší atraktivnost, jak nám to pěkně vysvětlila madam zde [ MARINNE @ Módní peklo - nejhorší šaty, boty, kabelky, ksichty a vůbec ]

Sorry, jsem prostě moje nasrání z toho "rovnoprávnost za každou cenu" příspěvku musel někde ventilovat. Sem to snad trochu patří.
    JOPS
    JOPS --- ---
    a furt nechapu, proc by mely baby dostavat stejne prachy jako chlapi...

je to tenis a "tenis" vzdyt i prvni set u chlapu ve finale trval dele nez cele zenske finale...
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    WYMA: A strycova by hrala od jedne v noci :)
    WYMA
    WYMA --- ---
    TELVIS: z myho pohledu byly oba tebou zmineny challenge posouzeny naprosto spravne, a ani djokovic se nijak nezlobil, nemel duvod. o nejakym zazdeni nemuze byt imho rec.
    posledni set paradni, ale za me skoda vynucenyho tiebreaku za stavu 12:12. bylo by to krasny treba 30:28 :))
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    Jeste k tomu muzskymu finale - dramatictejsi scenar asi vymyslet nesel. Jelikoz sem videl jen konec tak si nemuzu udelat celkovej obrazek, ale prislo mi ze konci rozhodci Djokera nekolikrat docela huste zazdil..
    Kdyz byl challenge pro Rorgera tak ten dostal bod. Kdyz si bral challenge Djoker (pri prvnim matchballu) tak se opakovala hra..
    Az to vypadalo ze Djoker to vytezstvi bral trosku se spatne hranou gracii aby vsem ukazal ze je jakoze nad veci a vyhraje i kdyz jdou proti nemu.
    PTT
    PTT --- ---
    ZBYNEK: to byla horzna pinkana :-/
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Bára to v tom deblu vyhrála!!! :-)))
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Federer 20
    Nadal 18
    Djokovic 16

Hrozný titáni.