• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    KERB
    KERB --- ---
    NIMBUS: hele nevim, tak rychlej bych s tim soudem nebyl, rafa je dříč to je kategorie sama pro sebe... ale to jak ho to bolelo a omezovalo ví jenom djoker
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Tak jsem si to dal ze záznamu. Až bude zase někde brečet, že ho nemaj rádí, tak propásl ideální příležitost, kdy mohl jednou s grácií prohrát. Utekl jak malej kluk a to mi nikdo nevymluví. Myslím si, že Rafa s většíma problémama vyhrál grandslamy ;)
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    KERB: Rameno. V celym prubehu us open ‘se psalo ´ ze ma zdravotni problemy
    KERB
    KERB --- ---
    včera plíšková, dvě minely na konci třetího setu, to jí rozhodilo totál a konec, .. škoda

a koukám ráno djoker vzdal wawrinkovi.. wtf?
    KERB
    KERB --- ---
    takže djoker a wawra, no ...
    KERB
    KERB --- ---
    hele viděl jste někdo tu kvitovou? proč to projela?
    KERB
    KERB --- ---
    SLAMITCH: kyrgios když hraje, tak je to nehorázný, fakt mě baví, ... to podání je dělový
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    Zvláštní je, že divní lidé vadí té, která si vzala Hrdličku, no.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ONDRA_99: desme se okamziku, kdy na tema divnolidi udela wta anketu :D to se dozvime od Karoliny veci!
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SPLIFFBOY: Ja si rikam, jestli se treba neboji v satnach kde muze potkat dalsi tenistky, nebo na kurtu se neboji fanousku. V obou skupinach taky muzou byt divni lide. Divni lide muzou byt uplne kdekoli zejo.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    JOPS: odtrzena od reality je urcite, ale tezko ji vycitat, ze nezna metro, kdyz je puvodem z Loun a od 14 let lita po turnajich ITF a pak brzy i WTA. kazdopadne je smutny, ze ji nedochazi, jak priserne tyhle kecy vyzni, nebo ze ji nekdo v jejim okoli v tomhle trochu nepomuze, naucit se filtrovat, co reknu mediim :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    NIMBUS: odpovím si sám :) Naprosto neadekvátní disproporce mezi tresty pro tenisty a tomuto rozhodčímu!
    JOPS
    JOPS --- ---
    N_I: ta holka bude asi hodne odtrzena od reality jak tak to ctu :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    A co tohle?
    Tvrdý trest! Rozhodčí z finále Wimbledonu dostal od ATP vyhazov - Sport.cz
    https://www.sport.cz/...6-tvrdy-trest-rozhodci-z-finale-wimbledonu-dostal-od-atp-vyhazov.html#hp-sez
    Ty jsou tvrdší jak naše florbalová federace ;)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    N_I: dyk má pravdu já metrem jezdím....
    N_I
    N_I --- ---
    porad si rikam jak se naucit pliskovy nebo berdychovi fandit...to se neda proste...

„To já nejsem velký fanoušek metra. Máme ho i v České republice, ale nikdy jsem ho nepoužila. Můžou tam být i hodně divní lidé," přiznala bývalá světová jednička a finalistka US Open Karolína Plíšková.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Jinak Nick K. dneska ráno moc pěkný. On když má den, tak je to prostě fenomenální podívaná. I to jeho podání vypadá úplně jinak než u kohokoliv jinýho - jako by mělo větší švih a působí průrazněji, i když ve výsledku rychlejší není.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    WYMA: jojo Murray a Wawrinka ještě něco uhráli každý 3GS ale i tak je tam jenom sedm vítězů GS za posledních 15 let přitom 1990-2005 jich bylo 26.
    WYMA
    WYMA --- ---
    HRKY: jasny :)

lec pokud porovnavame s berdychem, tak murray 3x GS, a post jednicky.
    HRKY
    HRKY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam