• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    WYMA: Snad nechceš v ženském tenisu (nebo obecně u ženských) hledat logiku... ;-)
    WYMA
    WYMA --- ---
    SPLIFFBOY: jsem sam, kdo v jejich krocich marne hleda logiku?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Pliskova ukoncila spolupraci s COnchitou Martinez... tak jsem teda napjatej, koho angazuje nyni.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak aspon ten debl
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak pekne to zacalo a pak zlom po tom tretim gamu druhyho setu. kazdopadne kdyby se Karolina celou sezonu hejbala tak, jak dnes, byla by jiste uz gs sampionkou :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    hmm to otocila jeste, koukal jsem, ze je break dole ve tretim :) nahoru dolu zapas
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    no tak otocme list. ted z veselejsiho soudku.. Karolina si nasla vhodny spravny okamzik, kdy vybojovat jedno ze svych zridkavych vitezstvi nad Simonou. Snad to nezabije mdlym vykonem v pristim zapase. v ty sestave, co jde dal, by mohl jeste urvat super vysledek.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    SPLIFFBOY: jak jsem zde před X lety psal, že má nadváhu - tak teď přemýšlím nad opakem. Jestli má ještě ke všemu problémy doma, tak to se už není úplně čemu divit :-O
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SADY: :( no to by jeji evidentni psychicke nepohode dodavalo jeste konkretnejsi rozmer.
    SADY
    SADY --- ---
    SPLIFFBOY: slysel jsem rumours, ze ma nemocnyho tatu s cekackou na smrt, to na nalade rozhodne neprida :(
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    no tak Petra je venku... muze jet v klidu na dovolenou, pak zahajit pripravu na dalsi sezonu a vstoupit do ni snad jistejsi si sama sebou. bohuzel na ni po tech vypadcich kvuli zraneni byla proste strasne znat nejistota z mala zapasu a s tim souvisejici nizke sebevedomi.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SPLIFFBOY: jj, to že k tomu Petra potřebuje výhru Benčič je kravina.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    PAN_SPRCHA: ok, nasel jsem mezitim clanek, kde jsem to zahledl. to nasazeni nahradnic tu matiku hrozne zneprehlednuje :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    PAN_SPRCHA: "Kvitová i přes dvě porážky na turnaji stále ještě může usilovat o postup do semifinále. Potřebuje k tomu porazit Ashleigh Bartyovou a doufat ve vítězství Bencicové nad Kiki Bertensovou. K této šanci ji dostala porážka Bartyové právě s Bertensovou v prvním utkání úterního programu."

Kvitová prohrála i s Bencicovou. Šance na semifinále stále žije | Tenisový svět
    https://www.tenisovysvet.cz/...10583--kvitova-prohrala-i-s-bencicovou-sance-na-semifinale-stale-zije
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SPLIFFBOY: ani moc ne, to by musela vyhrát Bertens 2:1 a Kvitová 2:1 a k tomu by Kvitová musela porazit Barty tak aby nevznikl větší rozdíl gemů než 3, pak by šla Barty i přes prohru, ale to je už moc teorie najednou. Benčic postoupí jedině když porazí Bertens.

tedy víceméně se na 99% dá říct, že postupují dvě vítězky z posledního kola.

SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    PAN_SPRCHA: nezalezi u Petry pro postup na vysledku Bertens vs Bencic?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    svitolina už je v semifinále a to jako vítězka skupiny bez ohledu na poslední zápas......letos nevyhrála jediný turnaj a za poslední 1,5 roku vyhrála jenom loňské masters (před ním naposledy v dubnu v římě)

Kvitová i Plíšková si zahrají poslední zápas klasický čtvrtfinále, kdy vítězka jde dál a poražená končí.

SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    No vida, a Thiem to točil a má domácí titul. Do toho Roger desátej Basel. Slušná neděle :)
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Diego si zatím maže Dominika na chleba, že to svět neviděl. Boží bylo druhý podání, kdy to DT čekal tak moc na backhand, že když mu to DS podal pekně doprostřed, nestihl to ani nedoběhnout :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Karolina vcera dobrej vykon, skoda, ze nesla proti Bertens, ta by byla dle meho hratelnejsi nez Aryna. ostatne s pozdejsi vitezkou sehrala Karolina vyrovnanejsi match nez dnes Bertens, stydet se urcite nema za co.

a ted nam zacnou wta finals a pak dva mesice nudy bez tenisu :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam