• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    KERB
    KERB --- ---
    NIMBUS: jj youngsters ještě musej čekat, podle mě letos ještě ne
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Tak starý vs mladý pušky dneska 2:0 ;)
    KERB
    KERB --- ---
    kyrgios jako lev, ale ne,.. ještě ne, ještě ta hlava
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    KERB: koukal jsem na kousek při lámání 2. a 3. setu a nevsadil bych na něj ani zlámanou grešli. Teda ten Medvedev je talent jak hovado, ale Wáwra je asi větší bojovník :)
    Teď škoda, že nemůžu sledovat Rafu
    KERB
    KERB --- ---
    wawra respekt, opet se potvrdilo pokud je v pohode porazi kohokoliv, dobre dneska
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Petra je v QF, vzbudil jsem se nahodou nad ranem akorat v pulce zapasu, kdy se to zacalo lamat, takze jsem nastesti nevidel moc z toho souzeni predtim. tam se pak pretahovaly o servis a kdyz se vyvoj zapasu naklonil na Petrinu stranu, uklidnila se v hlave a zacala tu hru diktovat po svym. Sakkari byla velka zkouska, mela s Petrou pozitivni bilanci 2:1, pricemz posledni dva trisetovy zapasy vyhrala prave Sakkari... tady se to nastesti v ty pulce zlomilo. tak ted QF s Barty, to bude dalsi velka zkouska a s ohledem na zbytek Petriny poloviny pavouka bude QF zrejme narocnejsi nez pripadne SF.
    FRIX211
    FRIX211 --- ---
    ROMI: na US Open, kde ale hrál Roger docela tužku. Včera to bylo fakt lepší od něj.
    Jinak teda ten dnešní 5-set epic match Karen-Kyrgios, to bylo pokoukání! Na konci jsem se skoro dojal, že to ten dement fakt uhrál :D Jak se snaží a nedělá kraviny, tak hraje fakt pěkně.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    me je ty Karoliny skoro uz lito ;) formu ma, dokonce v Brisbane i porazela top hracky, takze ne takova ta jeji klasika, ze zazari na nijakym turnaji a pak vypadne na GS... ale stejne to letos na AO nestacilo... a Pavlyuchenkova je fakt hluboce pod jejima moznostma :)

no stejne se snaz fandi Petre :D
    ROMI
    ROMI --- ---
    FRIX211: to nevím , uz ho dva roky zpatku dal tady ne ?
    FRIX211
    FRIX211 --- ---
    Ty záběry na Mirku v pátým setu, to byl pure gold... Je hustá, já sám měl asi sedm infarktů a vuuubec jsem u 8-4 nevěřil. Millman hrál asi nejlíp v životě.
    KERB
    KERB --- ---
    psycho ... ustál to, ale neměl den to je jasná věc, hromada dvojchyb v posledním, nevynucený.. bylo cejtit, že neměl den, ale šampion žije dál .)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KERB: už zařadil...
    KERB
    KERB --- ---
    TELVIS: jj roger bude muset zaradit dvojku
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    KERB: heleho Millman vyhral prvni set...
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SPLIFFBOY: jojo, v tý jedný části pro semifinalistku už zbyla v žebříčku nejvýš jen Kenin (14.)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ha a gauff vyradila osaku! to se ten zenskej pavouk zas zajimave otevira :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    no...Cori Gauff je teda opravdu megatalent, Osaka se neporazila sama jak je v jejím případě za poslední dva roky prakticky jediný způsob porážky.
    KERB
    KERB --- ---
    ale jo, tak tak bylo předloni tak přecejenom .. no.. uvidíme,

podle mě nikdo z těch youngsterů ještě tenhle rok nedokáže porazit dva ze svatý trojice v jednom majoru za sebou, letos ještě ne .)

leda by někdo vylít nějakou haluzí na začátku turnaje, což na ao se nestalo .)
    KERB
    KERB --- ---
    ne to byl dimitrov, sorry
    KERB
    KERB --- ---
    a pozor, fedex vs millman? nevyradil ho nahodou na usopen loni?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam